16 år siden

Teenager søger trance fest?!

Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
KÆÆÆÆFT jeg er træt af at sidde her på min flade røv og lave ingenting. Utroligt som musik kan vække liv i mig. Så fandt jeg lige den bedste sang EVER på youtube. Paul Van Dyk - Nothing But you. HOLD DA HELT KÆFT! Det er en af dem der der bare siger SWUSH i hovedet på mig, og kan ændre mit humør på bare nul komma fem. Havde ellers lige holdt foredrag for både Teresa og Ibsen omkring min far og hans sygdom, nævnte faktisk også min kæreste. Og så finder jeg den der sang på youtube, og den sætter bare skub i min tilværelse. Har bare lyst til at springe udover en klippe og nyde faldet i slowmotion. Ikke fordi jeg har tænkt mig at begå selvmord, tværtimod - bare for at nyde alt den skønhed selve ideen har i sig. Altså okay, så skulle der jo også være noget nede for enden af den klippe til at gribe mig. Det kunne jo evt. være min dejlige kæreste. Ville jeg faktisk slet ikke have noget imod!
Nu kommer han endelig hjem i morgen, håber han har mod på at besøge mig snart. Ellers så køber jeg kraftedmene den billet til Tjekkiet og får besøgt ham! Og så vil jeg skide på om han står med det ene ben i en flyttekasse og det andet ben i en potteplante fordi han endnu ikke har stillet tingene ordentlig op. Så kan han da bare få hjælp, af det uintelligente antirengøringsdyr - nemlig mig! Men kunne nu godt bruge et kys eller to. Og det er bare ikke til at holde ud af jeg kun ser ham en gang om måneden.
Den der sang står på repeat. Argh, jeg er helt forelsket i den. Kan bare drømme mig væk til alle mulige andre steder til den sang. *Puf* og så er hun bare helt væk! Væk fra alle de bekymringer! Selvom jeg faktisk føler mig lettere glad idag - OGSÅ selvom dumme Deanna skulle være efter mig. Skrid! Men lige nu, lige i dette sekund føler jeg mig helt okay. Og nej, jeg er hverken skæv eller fuld. Er bare mig! Endelig!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Teenager søger trance fest?! er publiceret 18/02-2008 00:52 af bexii.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.