16 år siden

SÅÅÅ forkølet1111

8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hej Dagbog

Så er jeg her igen, doh i en mere ussel tilstand end sidst da en forkølelse bare har fået rigtigt godt tag i mig. Det er nu alligevel bedre i dag end i går hvor næsen bare løb konstant... Skide irrirterende!!!

Ellers bød dagen i går da på en fed oplevelse af de helt specielle: Jeg fik endelig købt min HELT EGEN bærbare computer og den er bare mega-cool! Den kan alt det jeg kan ønske mig til min hverdag, mit studie og bare generelt til et liv på farten. Jeg skal bare lige vænne mig til det der Windows Vista som den udstyret med...

Der er faktisk sket en masse helt vildt fede ting her på det sidste. Men det bedste er nok mine forældres ændrede holdning til min OCD efter at de har været med mig til møde i OCD-foreningen hvor de har kunnet høre andre OCD-ramte og pårørende om hvordan det er at leve med OCD eller have det tæt ind på livet sim pårørende. Det tror jeg har givet dem rigtigt meget! Det har også givet mig en masse i det jeg føler mig meget mere normal efter at have været til sådan et møde. Man får virkelig et bevis for at man ikke er den eneste her i verden der har tvangstanker og ritualer osv. Det giver faktisk en fantastisk ro...

Mit studie på Psykologi går også bare rigtigt godt og jeg er meget glad for alt det jeg propper i hovedet derinde, hvad end det er personlighedspsykologi, kognitionspsykologi (mit undlingsfag!) eller bio-neuro psykologi (meget svært!). Det er også bare rart at vide at ens uddannelse nu rigtigt er ved at tage form og udvikle sig til en "label" jeg kan sætte på mig selv. Det er fedt at kunne sige til folk at det her kan jeg og det her er min uddannelse sådan som jeg mener den skal se ud. Det er fedt!!!!
Livet som studerende er da også hårdt, men jeg ville være det foruden for det giver simpelthen så meget igen! Ma udvikler sig og tænker nyt og anderledes om mange ting og bliver kostat udfordret på meninger og holdninger.

Nå, dagbog. Det blev vist lidt filosofisk det her, men det er du også glad for ikke!?

Vi snakkes snart igen!

Din Ashley

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SÅÅÅ forkølet1111 er publiceret 20/02-2008 11:35 af Wendy Walker (Ashley).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.