21 år siden

Vil/kan en fjende/uven holde tæt??

Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære dagbog!!

Har ikke så meget at fortælle, der er ikke sket så meget i weekenden.. Ikke andet end i dag måtte jeg hive ole opaf sin seng og bede ham komme herover, den ene computer lavede meget mærkelige ting.. vi fik det da heldigvis lavet, jeg forstår ikke lige at en helt ny computer kan opføre sig sådan.. *GG* Men det var nu meget sjovt alligevel..

Forresten så skal jeg ind og se Ringenes Herre 2 den 20 December, Ole fortalte at han har bestilt de 4 billeter, så jeg glæder mig enormt meget..

Ellers ikke noget særligt.. Katten har ikke født endnu, men hun æder som var hun en bjørn *GG* Gud ved om det er normalt..

Imorgen skal jeg til møde med min vejleder om den IT uddannelse jeg glæder mig sådan til at komme i gang igen.. det bliver dejligt..

Der er nogen ting jeg har gået og tænkt på, nogen som har skræmt mig en smule... Jeg havde en ven engang holdte meget af ham, fortalte ham alle mine hemmeligheder, og han fortalte mig sine.. Men nu frygter jeg at han måske vil fortælle det til nogen ??? Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre, for jeg ønsker ikke at det skal komme ud, grunden til at vi ikke er venner mere er egentlig lige gyldigt for jeg kan ikke ændre på noget alligevel... Men tør jeg stadig tro på de ord han gav mig, efter de ting han har skrevet til mig, og om mig. Hvis jeg kigger dybt i mit hjerte så tror jeg ikke han kan, men jeg frygter lidt alligevel, de ord der kom ud af hans mund de var så grimem og beskidte at jeg aldrig ville have drømt at han kunne sige sådan nogen ord.. Jeg har skrevet til ham men han har ikke reageret, og det betyder selvfølgelig at han ikke vil snakke med mig mere, og det er også fair nok (selvom jeg stadig ikke ved hvad jeg har gjort !!!! ) men jeg kan bare ikke lade vær med at tænke på om han kunne finde på det??? Et spørgsmål jeg ville ønske jeg kunne få svar på..

Nå skal i seng skal tidligt op imorgen.. Sov godt kære dagbog..

Knuz

XXX

P.S

Kære P!

Længe siden jeg har hørt fra dig, undre mig lidt over dig, er du ok?? Jeg håber det ihvertfald..
Savner dine ord ;o)

Knus mig

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vil/kan en fjende/uven holde tæt?? er publiceret 25/11-2002 22:05 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.