21 år siden

De rette ord fra dig!!! og et lattergrin med Molle

de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære dagbog!!

Ja havde det ikke været for Birgitte herinde og for de mennesker jeg omgås.... Ja så havde jeg nok ikke været her, ja så havde jeg nok også opgivet dig.. Lige nu føler jeg at jeg har opgivet næsten det hele, ikke fordi det plejer at ligne mig, men lige pludselig følte jeg mig meget hjælpeløs, lige pludselig var den mand væk som jeg havde delt mine inderste hemmeligheder med, den mand som havde delt sine med mig, den mand som kente frygten i mit liv, ja han var væk... Det var mærkeligt, jeg blev bange og ja jeg vidste ærlig talt ikke lige hvad jeg skulle gøre...

Det er sjovt inden i mig føler jeg at der er et hul, jeg mangler noget, det hul udfyldte han,.. Men hvem ved måske en dag får jeg det hul fyldt ud igen..

Birgitte du skal hvae mange tak for alle de ord, de ramte mig, de har ihvertfald fået mig til at fortsætte med at skrive herinde.. *SS*
Ja og til dit spørgsmål.. Ja så har katten ikke født endnu, jeg går og venter, forestil dig en film hvor faderen går udenfor og venter på at vide hvad det er for et køn, ja sådan føler jeg mig for tiden, jeg sover ikke så meget for jeg er bange for at hun begynder at føde om natten, så jeg ligger næsten kun og holder øje med hende, men sådan er det vel for nogen..

Ja kære dagbog som du nok ser så har jeg ikke forladt dig alligevel, det ville nok også blive for svært at forlade dig, jeg holder jo meget af at skrive især hvad jeg føler og tænker, det kan man ahve godt af at komme af med.. Men måske jeg også lige burde fortælle dig hvad der er sket de sidste par dage, ikke fordi der er sket så meget..

Kan jo starte med igår.. Der hjalp jeg René og Carina med at flytte, der var mig, Molle, Ole, Jan og Robin som jeg kendte.. Robin var som sædvanlig halv stiv, men han underholdte det hele så vi manglede ikke noget at grine af.. Vi fik pakket lastbilen rimelig hurtig også afsted til Ulfborg Kirkeby, Puha det er godt nok ude på landet.. Vi kørte i den ene bil Robin og Rané og i den anden sad Molle, Ole, Jan og jeg så, vi kørte efter Robin og René, men da vi kommer et godt stykke mod Ulfborg, ja så støder vi lige ind i en kø, der var sket et trafikuheld (en randegraver og en perosnbil var stødt sammen), vi sad i en lang kø, men det var ikke noget problem, Robin ud af bilen og underholde *GG* Han kan virkelig få et smil frem på ens læber når han har fået lidt af drikke.. Til sidst endte det med at vi vendte bilen og kørte en kæmpe omvej... I bilen sad Molle og jeg bagi, ja og lige pludselig fik vi bare grinefllip, jeg kan dårlig huske hvad vi grinte af, men puha jeg kunne næsten ikke trække vejret til sidst, det er længe siden at jeg har grint så meget, det var dejligt..
Da vi kommer ud til huset, skulle iv jo lige ind og vises rundt, vi skulle jo lige se hvordan det var blevet når de selv havde sat det i stand.. Puha siger jeg bare sikke et hus, det var fandme lækkert, hvidbejset lofte alle steder, dørerne hvidbejset, lækkert badeværelse m. spabad kæmpe have og et kanont køkken.. Ja også havde det ikke været særlig dyrt.. Huset havde kostet 560.000 og René mente de havde sat i stand for ca 110.000 det var faktisk meget billigt, de havde fået omkring 500.000 for deres lejlighed så det var ikke meget de skulle give udover, jeg var ikke misundelig.. Nej for jeg har min dejlige lejlighed, og den dag jeg skal sælge ja så tjener jeg jo også noget på den, men nu skal jeg heller ikke lige flytte foreløbig..

Men ja ellers ud over det der skete igår så er der ikke sket så meget.. Nåå jo, jeg kæmper jo for at få lov til at tage min uddannelse som IT-administrator, i tirsdags var min vejleder syg så jeg talte med en meget mystisk kvinde, hun var underlig at tale med, men så da jeg ringede derop om torsdagen så var Mathiesen heldigvis kommet tilbage og det første han sagde var at nu skulle vi se at få det hele planglagt så jeg kunne komme i gang, jeg skal derop på tirsdag også skulle jeg gerne have fået min vejle.. Havde det ikke været for Jan, så havde jeg nok opgivet at kæmpe for at få den uddannelse, han blev ved med at sige at jeg skulle kæmpe for at få lov til at få den, og ja han havde så ganske ret i det.. Tak du kære søde venze..

Ja lige nu sidder jeg og venter på at René og Carina skal komme, de havde to kæmpe rammer i kælderen som de gerne vil af med, og jeg har sagt ja til at tage dem for jeg kunne godt lige bruge dem, det ene til det kustmalleri som jeg fik af mor engang, tænk jeg har bare sådan et dyrt maleri liggende uden at have det fremme.. Men det skal jeg også have i dag.. Nu kan den ikke gå længere.. Det skal hænge her i arbejdsværelset..

Nå det var bidst hvad jeg havde for nu, men jeg vender tilbage senere, hyg dig så længe..

Knus XXX

P.s Puha det var dejligt lige at komme af med det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De rette ord fra dig!!! og et lattergrin med Molle er publiceret 23/11-2002 09:05 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.