16 år siden

Min ven er blevet forladt

D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Min ven fra Argentina er blevet forladt af sin kæreste gennem et par år, Nacho, og af sin ekskæreste Bruno samtidig.

Bruno og Nicolas vedblev at bo sammen dengang. Nico er en pisse hamrende sød og dejlig fyr, der ikke kunne få det over sit hjerte at smide Bruno på porten, selvom det var Bruno, der ikke ville mere ... og han oven i købet havde andre med hjemme. (Nico tabte sig en helvedes masse kilo fra en i forvejen slank krop - no wonder!) Det endte med at de kom op at slås, og selv måtte indse, at det ikke kunne lade sig gøre. Det er ikke nemt at skilles - siger min - en, to, mange - statistik.

Men stakkels stakkels seje dygtige Nico. I denne uge er Nacho gået fra ham, og Bruno har for alvor forladt alle ved at begå selvmord. Jeg kan slet ikke fatte det. Ikke at Bruno nogensinde har været noget som helst for mig, jeg kan knapt huske ham og det er jo et liv, der bliver levet langt langt væk herfra, men det er alligevel forfærdeligt, synes jeg. Og Nico føler sig muse alene, lyder det til.

Og egoistisk som man er, så ender man altid med at relatere til sig selv. I dette tilfælde tænker jeg: Tak nogen for at der allerede er gået så lang tid med J, at jeg kan se, at som vi var, var vi ulykkelige, og tak for at min måde at føle sig forladt på begynder at føles så meget mere overfladisk, teenageagtig og overkommelig end den gjorde. Alt det onde Nicolas nu skal igennem. Han føler sig vist for alvor forladt af sin kærlighed. Gudskelov har han en sød familie.

Nicolas er ham, der lærte mig flash og en masse web-fifs. Nicolas er min stjerne. Han er superdygtig, selvstændig, sød og sjov og - may I add - lækker. Hvis han var til piger (og jeg var i Argentina) ville jeg have kysset mellem ham øjnbrynene i hans kønne bekymrede ansigt (bla.). Jeg ønsker ham alt det bedste. Kære kære Nicolas. Jeg ønsker dig mod og kræfter, lyst til nye ting, og jeg ønsker at du må løbe ind i søde mennesker.

Livet er noget mærkeligt mærkeligt noget. Jeg bliver benovet og overrasket så tit.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min ven er blevet forladt er publiceret 26/02-2008 22:05 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.