16 år siden

Aktiv uge

Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
meget aktiv uge synes jeg fik indkøbt og lagt terrassegulv på min mors altan så hun slipper for at gå ud på koldt betongulv, Nikolaj min søn var meget hjælpsom og det ser helt fantastisk ud.

Her i weekenden har der så været oprydning og vask af drivhus som i weekenden er døbt blomsterhuset da det jo er fyldt med hylder der allerede nu er begyndt at flyde med frøkasser til forspiring.

Vi kiggede også lidt på det gamle drivhus som har lagt brak i 3 år med tidsler og snerler dræbersnegle mm, Nu er det døbt Tomathuset og planene er at lukke bunden klistre pressening mod siderne så der er total lukket for snegle et par nye ruder skal der også til så får vi se om det virker;-) I blomsterhuset er det ihvert fald lykkedes os lukke af for sneglene på lign måde...

Jeg har fået ny trailer denne uge stor og flot let at bakke med, den gamle (min afdøde fars eller mors idag) står hos min bonus datter og svigesøn i Kolding da den vægtmæsigt passer perfekt til deres lille bil, desuden er den hvis snart slidt op af alt det jeg har kørt med min fars trailer gennem mange år det er slet ikke småting.

Jeg nyder altså en weekend som denne gå og nusse rundt med kæresten i haven, nu er min bil også fyldt med en aflægger af en busk som skal stå ved mit sommerhus..

Hverdagene kalder snart men dejligt der er en super kort uge..

Kan i have det godt hvor end i er

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aktiv uge er publiceret 16/03-2008 22:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.