"Sov hos mig på søndag"

Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Beskeden kom fra en fyr, jeg kendte da jeg gik i Folkeskolen. Han var rival til min aller første kæreste. Fik kontakt med ham igen, gennem facebook, hvor han fandt mig gennem min aller første x. Tror jeg nok. Satser på at det var sådan.

Troede han var ovre forelskelsen fra dengang, men jeg tror nok at jeg har taget fejl. Vi har skrevet lidt - både på facebook og via sms. Og set hinanden til Hingstekåring i Herning, hvor han skaffede mig gratis ind. Og min veninde.

Han ligner sig selv, selvfølgelig. Folk forandrer sig kun sjældent så meget, at de bliver helt uigenkendelige. Han virker stadig sød, men hans hysteriske attitude som jeg husker fra dengang, har han vist ikke helt lagt fra sig. Og dog. Han er blevet en hel del bedre til at "svare igen" og ikke stå i skyggen af andre. Han var en skygge af min første kæreste.

Vi flirter lidt - har fået et par "you are flirtable"-notifications fra ham. Det er da sødt, ja da - men - åh gud! Driller ham lidt, for at se hvor langt jeg kan få ham ud, for at finde ud af, hvor "jeg har ham". Jeg har ham, hvorend jeg måtte få brug for ham. Han bor skiftevis hos sine forældre, og i sin lejlighed i Odense. Hvor jeg så hjertelig gerne må komme og sove, hvis jeg engang skulle få brug for det, og han ville endda melde sig frivilligt til at lave mig morgenmad på sengen. Wow!

...Soldaten er der stadig ikke meget "liv" i, så min "trang" kender ikke sin øvre grænse... Jeg er ret sikker på, at hvis jeg kastede håret tilbage, og bød mig til, ville jeg nemt kunne lokke ham i fordærv... Igen... Sidste gang jeg så ham - forinden Hingstekåring i Herning - var til 9. klassernes afslutningsfest hos aller første x-kæreste... Vi gnavede lidt i hinanden, skjult af en bambusbusk tror jeg nok... Var lidt fuld, han var sød - OG han havde kæreste på... Ups...

Føler mig som en, jeg slet ikke er.. Lyder som en værre score-prinsesse, men i virkeligheden er jeg jo bare mig.. Og jeg forsøger bare at være sød og ikke såre alt for mange..

Er vist på vej lidt ned i kulkælderen.. Trænger til at blive holdt lidt om.. Og putte og blive nusset... Bare lidt..

De kloge kalder det forår...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Sov hos mig på søndag" er publiceret 21/03-2008 19:16 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.