Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
I et stykke tid har den indre hestepige forsøgt at bryde igennem og lade sin stemme blive hørt, og i dag tog jeg så springet og lyttede...

Jeg har lige haft ringet til en en, der har en velredet oldenborghoppe stående i samme rideklub, hvor min stedsøster har fået opstaldet sin Figa. Vi fik en go snak, og ikke alene lyder hesten lovende, men parten er gratis og ejeren virker rigtig flink!

Så nu banker hjertet atter i galoptakt for hestepigen Lullu. *s*

Glæder mig til at skulle ud og hilse på hoppen i morgen. Skal derud sammen med min stedsøster - måske kan jeg også tigge mig til en lille ridetur på Figa.

På mandag skal jeg så mødes med ejeren derude og prøve hesten. Har advaret hende om, at jeg er rusten og tung i r... - host - bagdelen, så det skal nok gå.

Men det er nu sjovt: at søge om at få en halvpart på en hest føles næsten ligesom at gå til en form for jobsamtale. He he

Men er i hvetr fald spændt.

Skal så bare have det hele til at passe sammen med skole, skrivning og hest, men det skal nok gå. Det er jeg sikker på. Regner med at skulle ride 4-6 dage om ugen. Kan køre sammen med min stedsøster derud, og så skal det bare planlægges således, at jeg får undervisning samme dag som hende.

(Puha, endnu en ting, jeg skal finde penge til...)

Bliver NØDT til at holde op med at ryge nu!

Men må ride faktisk hver dag, få undervisning og pleje og hygge om hesten, stort set som var det min egen. Skal ikke engang muge ud eller betale noget ud over for lidt benzin til søs, som så skal tage en mindre omvej for at hente mig. Det lød også til, at jeg måske kunne komme i gang med at springe igen, når hesten er i form til det. Og hvis jeg kan finde modet til det - et stort HVIS på det felt!

Jeg må også starte stævner og ride hende op til virkelig at kunne noget. Ejer er endda villig til at ændre på hestens foder i den henseende.

Hvor er jeg glad for, at jeg fik ringet!

Bare et problem...Har faktisk intet af mit rideudstyr tilbage!

Suk!!

Har et par ridebukser, som jeg dog ikke helt ved, om jeg stadig kan passe. De ligger ude ved far, så skal have dem hentet i morgen.

Har en ridehjelm. Eller det skulle jeg da gerne have. Den ligger også ude ved far. Har bestemt set bedre dage, men haves dog.

MEN har ingen ridestøvler. Eller bare et par staldsko med en lille hæl. Yaks!! Det virker så latterligt bare at dukke op i gummisko - og det er heller ikke ligefrem det sikreste at ride i, når man har små fødder. Foden ka jo let sætte sig fast i stigbøjlen, hvis hesten laver et lille hop. Eller hvis jeg mister balancen - hvilket jeg sikkert let gør, når jeg er så rusten!

Atter suk!

Men stadig juhuuu! *lol*

Må tage det, som det kommer, og så bare sige, at jeg ikke har mit gamle udstyr mere. Det har hun sikketr forståelse for. Selv om det vil føles dumt og uproff at dukke op i gummisko og jeans...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hestepigen Lullu er publiceret 21/03-2008 19:43 af Luise A. Eriksen (Lullu84).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.