15 år siden

Skemalagt spontanitet

Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
8 måneder, 22 dage siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
3 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
5 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Har lige booket rejse til London!
Jeg har været der mange gange, har endda studeret der, men jeg har aldrig været der sammen med HAM. Og nu skal vi da rigtigt ud at have en på opleveren sammen.
Der her med at rejse sammen er noget, vi har lært. Vi mødte nogen umiddelbare forhindringer i starten, da vi opdagede at mottoet "at rejse er at leve" kan opfattes på vidt forskellige måder. Jeg har klare mål med rejsen. Jeg har noget, jeg skal se, opleve og opnå, mens han blot vil være, ånde og eksistere. Jeg laver en oplevelsesliste med tidspunkter, priser, deadlines og afsat tid til sjov og ballade, mens han vil overraskes, være spontan og følge sine indskydelser. Der kan siges meget godt og skidt om begge fremgangsmåder, men efter en ret alvorlig snak, hvor forholdet var på vippen, har vi vist fundet den gyldne middelvej. Han blev jo vanvittig over at holde skemalagt ferie - det føltes som arbejde. Og jeg blev vanvittig over at gå glip af spændende festivaler, udstillinger, koncerter fordi han ikke ville åbne en guidebog eller i stedet fik en indskydelse til at sove længe og bestille room-service. Så nu planlægger jeg lidt og lader resten være op til guderne. Nok et ret sundt kompromis.
Så jeg har renset nettet for hoteloplysninger, reviews, prissammeligninger, kortoversigt og har til sidst booket et alt for dyrt hotel - men sikke en beliggenhed! Jeg har bestilt flybilletter, transferbilletter og oystercards til undergrunden, for hvem gider at bruge tid på det, når London ligger forude. Og så har jeg bestilt musicalbilleter, en tur i the london eye og har fået en tilkendegivelse om at vi kan tage på MarathonExpo i et par timer. Og så er resten ren og skær spontantid. Og jeg skal heldigvis slet ikke kæmpe med trangen til at slæbe ham rundt til en masse seværdigheder, for dem har jeg jo set før. Så vi skal bare være, ånde og eksistere. (Og så kan jeg nok kombinere en af hans eftermiddagsslappere med en tur på the national gallery.) All is good!
Åh, hvor jeg glæder mig.
Jeg krydser fingre, arme, ben og hår for at alt går efter planen. Planen med afsat tid til spontanitet :o)
r.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skemalagt spontanitet er publiceret 27/03-2008 14:18 af Gyldenstjerne.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.