16 år siden

Nyt liv forude: 12

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 22 dage siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Det er den 31 marts 2008: Så er det andet Livsstilshold på Gudum højskole nået så langt frem at der kun er 10 dage tilbage af kurset.

Skolen var i tv-midt/vest idag. De fleste af os var ude og rapelle på siloen ved Doverodde. 45-6 meter høj med det hele og 42 meter ned fra øverste plateau. Og vil i tro det? Stort set alle os kluntede overvægtige bamser og bamseliner tog turen ud over kanten og ned af den lodrette væg, med Kirsten på 68 som nestor. Voldsomt grænseoverskridende! Ole stod stabil og tryg foroven og havde sin sikkerhedsline i os hvis vore egne hænder svigtede. Alle kom vi trygt ned - nogle mere berørt end andre, nogle mere forpustede end andre - men alle stolte.

Og ellers kan vi mærke at opbruddet nærmer sig. Afslutningsfester (i flertal) planlægges og adresselister skrives, så vi ikke bare forsvinder for hinanden. Holdets interne ømhed og omsorg er stor - et højskoleophold gør noget ved én.

Vi har osse alle været på rideskole. For mig var det første gang at jeg skulle skræve over en hesteryg. En rolig og bred Belgierhest lagde ben og ryg til mig og mine fumlerier. Det gik fint - med streg under 'gik'.

Hvordan jeg ellers har det? Tjae, jeg måtte tage en ½ sygedag forleden. Der var gået urinsyre i led og muskler i begge ben, så jeg gik på glasskår da jeg forsøgte at stå op. Nogle Panodil tog det værste og så har jeg efterfølgende fået arbejdet nogle af krystallerne ud af leddene. Vægttabet er stagneret lidt, men jeg arbejder ufortrødent videre i mit tempo. Ydermere så skal jeg fortsætte på næste 13-ugers kursus, så der er stadigvæk noget at tage af.

Det kommende hold bliver iøvrigt skolens hidtil største. 41 har tilmeldt sig fra hele landet. Bliver spændende hvem de er og hvordan de er at samarbejde med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt liv forude: 12 er publiceret 31/03-2008 20:09 af Robert Kallehave.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.