Jeg ryster - og - Kærlighed på film

Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Alting føles så intenst efter venindens besøg. Hun kan katalysere alting og formår at lytte på en måde så jeg får tænkt tingene igennem i nye perspektiver. Jeg ryster. Vi forstår ikke soldaten, er vores konklusion. For jeg bliver aldrig afvist, når jeg gerne vil kysse, snave om nødvendigt at nævne. Spekulerer på at sende ham en sms og høre til hvordan det går med øvelse. Det er ikke savn, men nysgerrighed. Han har et "spændende" liv, når det ellers går med noget andet, end at sidde og kukkelure i vagten. Han prøver ting som jeg kun kan drømme om, bortset fra at jeg får lov til at komme med og opleve dem sammen med ham, når der er mulighed for det.

Kunne blive ved, men for nu vil jeg helst tænke tankerne, selv.

Har set Kærlighed på film, sammen med veninden. Frygtelig intens og spændende film. Aldrig troede jeg at jeg skulle opleve Anders W og Nicolai Lie spille sådanne figurer.. Det er et virkelig gennemført og gennemtænkt stykke arbejde, lige bortset fra, at der mangler en airbag i scenen med biluheldet..

Mit hoved er skrup fuld af tanker, der er så mange at det er helt svært at stave, fordi jeg rammer ved siden af tasterne. Det er ekstatisk. DVD-filmen, den næste efter at veninden er taget hjem, er sat på pause. Jeg har lyst til at snakke med min bedste ven, som desværre ligger med migræne - så al iveren er paradoksalt nok indestængt. Jeg føler mig ung, og livsglad på trods af uvishedens om soldatens intentioner. Lige nu - hul i det - eller hul i dem.. Jeg vil meget hellere lave lektier (stik den!!, men det er spændende for en gangs skyld!!) til i morgen, med musik i baggrunden..

Hvis du kunne se mig nu, ville jeg se dig øjnene og smile.. Give dig et knus, simpelthen fordi jeg er så jublende glad.. Uforklarligt, men sandt.. Og skønt!!

F

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg ryster - og - Kærlighed på film er publiceret 31/03-2008 22:14 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.