16 år siden

fokus ændrer sig!!

Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Det er ikke meget jeg for skrevet for tiden. Men både kæreste og jeg går hjemme – og vi kan kun være online når den lille sover, dvs. begge to sidder vi på kontoret, og han kan se alt, hvad jeg skriver. Og det gider jeg ikke – vil have fyldepennen uden han ved det..
Lige nu er han ikke hjemme – taget hen til en kammerat.

Den lille ligger i kravlegård og jeg kan høre han rigtig dasker til legetøjet og pludrer samtidig.
Sådan set er han ikke så lille længere. Han er 4 mdr. og tiden går bare så stærkt. I går rullede han rundt fra ryg til mave helt selv for første gang. For nogle uger siden opdagede han sine tæer, så dem har han konstant i munden. Forældrene er stolte, jovist!! Det er sgu utroligt som ens fokus ændres (det skal det også). Når veninder tidligere har talt om sådan noget, har jeg altid benyttet mig af ”fake it till you make it”-strategien og nikket og sagt neeej, ihhhh og åhhhh, uden at mene det overhovedet, for jeg kunne ikke sætte mig ind i, at det på nogen måde var så fantastisk, som det blev gjort til. Men det er det jo!! I hvert fald fra nu af…

Ellers sker der nu heller ikke meget. Dog har april måned her indtil videre været forholdsvis travl, og det bliver den ved med at være. Har været væk fra den lille for første gang en nat, har været til barnedåb, til kollegamødregruppe, til fødselsdag og skal selv holde en del fødselsdag. Det er som også rart at komme lidt ud –om end det er pokkers besværligt. Lige pludselig er der bare så meget, man skal slæbe med. Den lille er på skemad nu, og set i det lys var det godt nok noget lettere, da man bare kunne smide et bryst i munden på ham. Men herhjemme er det rart. Han sover bedre om natten nu, og det er jo endnu et skridt i den rigtige retning – han bliver så stor så stor.. (ikke størrelsesmæssigt, han er et langt tyndt hyl, men aldersmæssigt, mener jeg).. Inden jeg får set mig om, skal drengen jo konfirmeres…..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fokus ændrer sig!! er publiceret 08/04-2008 11:46 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.