Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Første mulighed: Soldaten. Snakkede med ham i tre kvarter i går. Han gad og høre på mit brok - og støttede mig i mine bekymringer. Jeg kunne have tudet!! Sad på en nedlagt telefonmast, med udsigt over hestene på folden, da jeg fik ytret mit utryghed ved stedet - og det trælse ved at være ejer af den kvalitetsmæssigt bedste hest i stalden - og blive rakket på, af den simple grund, at de andre er misundelige.. Det gør mig ked af det - og han havde tid - og lyst - til at høre på det.. Ikke at han pylrede, men foreslog i stedet de andre steder han havde kendskab til.. Det er altså sejt!! Ny øvelse begynder i weekenden, jeg spurgte for sjov om jeg måtte passe hans bil - selvfølgelig måtte jeg da det - den gjorde jo alligevel ingen glæde hvis den bare stod hjemme i hans garage? Jeg blir' altså lidt rørt af hans "kejtede" opmærksomhed.. Det betyder noget særligt, når han skriver "hej søde" - for han gør det ikke konsekvent.. Kun engang imellem..

Anden mulighed: Facebook-bekendtskab fra folkeskolen, der er "blusset" op igen pga fjæsbogen. Han var vild med mig i ottende klasse (!) og er det tilsyneladende stadig. Jeg kørte forleden sms-udvekslingen ud på et små-lummert (på den anden side - drop små) spor - og han var klar med det samme.. Måske er fyren bare intens - men at han bruger ordet mere end et par gange i løbet af den smålumre seance, sir' også lidt om, at han (stadig) tænder kosteligt på mig.. Desuden har han direkte sagt, at han synes jeg er lækker.. Jokede forleden lidt med, hvad han ville servere for mig, hvis jeg kom forbi til aftensmad.. Foreslog selv hjemmelavede burgere - med is og frisk ananas til dessert - men han mente at mørbradbøffer i fad måtte passe bedre til en pige som mig.. Jeg fortjente jo det bedste..

- - -


Wow!! De er begge to super søde, jeg tænder helt klart mest på soldaten, men har så småt affundet mig med, at jeg nok aldrig får ham "lagt ned".. I hvert fald ikke foreløbig.. Det er lidt sjovt at spille på to heste her, specielt fordi at den anden mulighed så "nemt" kan lægges ned.. Desværre er mulighed to nok også meget mere følelsesmæssigt involvere.. Det er stort at sige, men jeg tror meget nemt han kunne elske mig, hvis jeg gav ham opmærksomheden.. Tror begge to de er ret følsomme, soldaten har bare meget mere styr på følelserne, frem for ham den anden.. Det er både godt og skidt.. Den perfekte mand ville være en blanding af de to (for puha de er hotte - begge to!!)

Ude i verden går økonomien amok, og Kina har ret store problemer med afholdelse af OL..

F

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Which one to choose...? er publiceret 08/04-2008 15:05 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.