21 år siden

4 bitte små ...

Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære dagbog!!

Ja det tog noget tid igår, og jeg vidste næsten ikke hvad jeg skulle gøre, tænk at hun bare sådan lige pludselig kommer ind i arbejdsværelset og føder killinger.. Jeg var selvfølgelig glad, endelig var det overstået endelig kunne jeg slappe af.. Jeg har gået og været lidt urolig for at det måske ikke ville gå..

men det gik nogne lunde. Hun fødste den første, den anden kat var meget nysgerrig og fik da også lov til at hjælpe med at vaske killingen.. Så gik jeg ud og trak døren til, men lidt efter stod missemor ved døren og ville ud, jeg bar hende forsigtig hen til den nyfødte killing, og lidt efter fødte hun en killing mere. Jeg satte mig ved hende og snakkede lidt med hende og kælede med hende.. Efter de to killinger gik der ca 30-40 minutter hvor der ikke rigtig skete noget, og efter jeg havde snakket med min søster ( som er dyreassistent) sagde hun til mig at jeg gerne måtte flytte killingerne op i den kasse jeg havde også flytte missemor med, det gjorde jeg så, jeg bar kassen ind hvor den skulle stå og der gik ike mere end ca 10 minutter så fødte hun en killing til, den vaskede hun også ligesom de andre killinger. Jeg kunne godt se at missemor var enormt træt og ville egentlig bare sove.. Der gik yderligere ca 20-25 minutter hvor ingenting skete så lige pludselig lød der et plop, men det reagerede hun ikke på, jeg løftede forsigtigt hendes hale, der lå en lille killing, jeg vidste ikek lige hvad jeg skulle gøre, så jeg løftede forsigtig killingen op til missemors ansigt og lagde den der så hun kunne se at der var en killing mere.. Hun vaskede den også og tog sig af den som alle de andre.. ¤ bitte små killinger lå der nu i kassen sammen md missemor, det var dejligt.. Jeg har næsten ikke kunne sove i nat, jeg har hele tiden ville passe på så der ikke skete dem noget..

Der har været nogen stykker i dag og se dem og de siger alle at de ligner faderens ansigt.. Men nu må vi jo se han er jo en norsk skovkat.. så det bliver spændende..

Nu vil jeg få noget at spise..

Ha fortsat en vidunderlig weekend..

Knus og Kram

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 4 bitte små ... er publiceret 07/12-2002 19:52 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.