13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Kære dagbog!!

De små killinger er rigtig begyndt at pive en del, det er så sødt når de gør det, jeg vågner om natten når de gør det og jeg nyder hver en lyd.. Det er så dejligt..

Molle skrev idag om jeg kom til hende nytårsaften, hun ville holde noget.. Ja det vil jeg da gerne, men jeg må ærlig talt indrømme at jeg lige pludselig ikke kan lade vær med at tænke på den nytårs aften sidste år.. Nok den bedste nytårsaften i mange år.. Den vil jeg sent glemme. Men jeg må desværre glemme den.. Persoenen som jeg holdte den sammen med.. Ja jeg eksister ikke for ham mere, han vil have jeg skal glemme vores venskab og hvad der har været, det må jeg gøre.. Jeg kan ikke gøre andet og jeg vil heller ikke gøre andet.. måske en dag dybt i hans hjerte vil han kunne se at jeg ikke var sådan som han påstår jeg er *S* Men jeg vil ikke tænke negativt om det fordi han har valgt sådan.. Jeg kan ikke rigtig ødelægges for tiden, jeg føler mig rimelig stærk indeni, føler jeg har fået en masse kræfter, kræfter som jeg har søgt efter i nogen år.. De kræfter har jeg nu endelig fået, og jeg nyder at have det så godt som jeg har det..

Min uddannelse går rigtig godt, første fag ja der bestod jeg.. Dejligt.. Man får ikke karakter, bare om man er bestået eller ikke bestået, men han sagde at det var et meget flot stykke arbejde så det må da have været godt..

Nu har jeg så fri i to dage, så kan jeg så lige nyde killingerne lidt, på torsdag skal jeg så i gang igen, jeg glæder mig allerede..

I de næste par dage har jeg snakket med min moster om at jeg skal kigge på der hjemmeside ikke fordi de vil bruge den, men jeg vil bare komme med noget andet end det de har *SMS*

Ja ellers ikke så meget..

vil gå i seng om lidt.. Er rimelig træt har jo været tidligt oppe..

Men ellers sov godt alle i dejlige inter-nisser *SMS*

Knus

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nytårsaften... er publiceret 10/12-2002 00:03 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.