Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Tja, jeg har faktisk aldrig troet, at jeg ville begynde at skrive dagbog - og slet ikke publicere det for andre! Men here goes...

Ubevidst har jeg besluttet at... forbedre mit liv om du vil. Jeg har altid været meget forsigtig og tænker meget over tingene, i stedet for at springe ud i det. Problemet er bare at man ikke bliver våd af at sige vand...

Hvis du undre dig over titlen på dagbogen, så er det fordi jeg kun har 394 dage tilbage... Altså før jeg er færdig med min elevuddannelse i en Sparekasse. ;o)
Jeg er egentlig godt tilfreds med arbejdet, men det er det der er problemet. Jeg er ikke glad for det, bare tilfreds. Det giver mad på bordet og lys i stuen. Men er det nok? - Nej, det er det ikke! Sjovt, at det tog så lang tid, før jeg erkendte det.

Alt det bank-halløj har fyldt meget de sidste 3 år, og hvad gør man, når man ikke vil det man ved, men ikke ved, hvad man vil? Jeg elsker at skrive, fortælle en historie og give folk en mental oplevelse, så meget af fritiden går med netop det. Men der er også så mange andre ting som tager fritiden. Hvem der bare kunne leve af det! ;o)

Jeg overvejer kraftigt at tage ud at rejse i et år, til næste år. Ud og opleve andre kulturer, andre folk, lytte til deres historier, forstå deres verden, lære nye mennesker at kende... "At rejse er at leve" - var der vist en vis Andersen som sagde. Jeg tror sgu egentlig han havde meget ret!

Det var eksamenstid i dag, og det gik ret smertefrit. Mærkeligt nok var jeg færdig efter den halve tid var gået - hvilket jeg ikke plejer at være, so I wonder if there is anything wrong? Men har et gennemsnit tæt på 10, så det kan vel ikke være helt ved siden af! ;o)

Det er meningen jeg vil skrible lidt hver dag - det er vel en dagbog?! Så stopper her, der skal jo også være noget til i morgen :o).
(Jeg kom alligevel op på over 2000 tegn. Det havde jeg ikke regnet med)

Hilsen Michael - taler med ånder? -nej, nøjes med mennesker.

"Læs og kommentere venligst CALADHIRES SKAT, som er publiceret her på fyldepennen i genren FANTASY." TAK

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 394 dage tilbage er publiceret 02/06-2008 22:16 af Mio Nielsen (Mio).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.