Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Suk MAC, så blev jeg endnu engang "ladt tilbage", ikke én i familien lod høre fra sig i søndags (10000 tak til dig Mette!) - det havde jeg vel heller ikke vente, men HÅBET!
Min mor ringede godt nok, men ikke et ord om Mathias!¤%&(/)()/(&%¤%&/()(
SUK

Kurset på Als gik supergodt, følte meget mere ro over mig dennegang, men havde jo heller ikke (pålagt mig selv) opgaver der SKULLE være færdige:) havde et babytæppe, men ikke presserende, så jeg fik lavet nogle andre ting også, prøvet et par teknikker af jeg tror jeg vil arbejde videre med. Men igen, vi når ikke så meget som vi hver gang regner med - sådan er det åbenabrt bare, ting ta'r længere tid end man lige regner med..
Desværre måtte jeg jo efterlade de andre ved maskinerne torsdag morgen da N skulle hentes fredag på Bornholm og T om lørdagen - ikke på Bornholm altså. Søndag blev de så sendt afsted igen, til Jylland på en uges musikkursus...

Søndag kom så dyret her, min fine nye Dell bærbare - den er bare så fed! Men, det her Vista er lige lidt kringlet at finde rundt i.

Nu skal der så gøres ferieklar, om en uge hænger vi i luften mellem Kastrup og Budapest. Ved godt, jeg vist mangler lidt kontakt til nogle pennefolk, MAC, men giv dem min hilsen her og sig god sommerferie :) håber de alle har det rimeligt godt, på trods af diverse trængsler.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie-hilsen er publiceret 01/07-2008 10:51 af Inge Minat (minat).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.