16 år siden

Kom til at lege kærester

Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Lidt vildt... sådan har jeg det altså ikke helt. Fyr var med mig hele dagen igår....han kom meget for sent. Blev irriteret.... det er meningen, sådan skal mit liv åbenbart være, jeg skal falde for dekadente mennesker, der kun finder deres egen tid vigtig ;)

Nå, men derefter havde vi det helt vildt dejligt og sjovt og hyggeligt. Sejlede til trekronerfortet med mad og en enkelt øl. Kyssede i en af de små skumle rum, tog hjem snakkede i 100 år, og så gjorde vi noget sødt og sjovt... Vi tog i Netto og købte ind til at lave lagkage og lavede lagkage.... Jeg ved ikke, hvorfor det var så sjovt. Jo det ved jeg godt.... da jeg havde kendt J i over to måneder, gik vi i Netto sammen, fordi vi ganske simpelt skulle have noget menneske-føde, og J var ved at gå helt i baglås over hvor par-agtigt og borgerligt og kedeligt og ...op i røven med ham.... det var.

Fyr og jeg kunne bare grine og havde det underholdende med, at det lille barn (ham) ikke måtte få for meget sukker. Legede med hvad vi skulle putte i lagkagen, og glædede os til at pynte den. Det var hyggeligt og sjovt og rigtigt rart. Og vi delte den med bofælle, og jeg kunne høre de to snakke, når jeg var ude, hvilket var en så behagelig følelse.

Mens vi lavede lagkagen, skete der sådan noget... lidt kikset .... som jeg fortryder, men som også var rart.. Min elpisker er gået i stykker.... og fyr fortalte smilende, at han havde fået en creme-brulée brænder af sin mor. Jeg grinede højlydt og sagde; 'det er godt gået en 33-årig ikke har en elpisker og så bliver kærester med en meget yngre fyr, der gud hjælpemig er udstyret med en creme-brulée brænder'.... Hvor fanden kom det fra.... jeg hørte det knap nok selv... han kom over til mig, kyssede mig i øret og sagde: 'Du sagde kærester' .... jeg frøs helt. Det var ikke meningen. Jeg sagde 'undskyld'... jeg sagde, 'ja, fuck, jeg hørte det godt' .... var lidt irriteret på mig selv. Sådan har jeg det altså ikke helt.... men det er bare så naturligt at være sammen med ham. Han løftede lidt i mig og sagde, 'jeg er ligeglad med hvad du kalder det, du må gerne kalde det kærester. Det er da rimeligt kæreste-agtigt, det vi laver nu i hvert fald', og han smilede. Jeg sagde ikke noget ud over at konstatere at det var rigtigt, og sagde vist et par gange undskyld og at det ikke var med vilje. Det var virkelig ikke meningen, men det var rart, at han reagerede, som han gjorde. Selvfølgelig var det det. Men jeg ved ikke, om jeg har det sådan.

Jeg forstår ham ikke helt. Det er jo ikke for sjov, at blive kærester med en 33-årig kvinde. Den slags har jo for helvede en deadline. Jeg har fortalt ham om Mr. og grinet lidt af hans børne-iver... og sagde selv, at jeg da også ville have børn engang, men sagde også henkastet, at det bare skulle være inden jeg døede... det er i øvrigt rigtigt. Måske får jeg aldrig unger med den indstilling. Og det er også rigtigt, det morbide jeg sagde... med at man kan dø i trafikken, hver øjeblik, det skal være, så slap dog bare af, og nyd livet lidt.

Summa summarum, fyr og jeg leger.... og vi leger sjovt. Bofælle driller, hvilket jeg jo elsker - virkeligt, nyder nyder nyder det. Spurgte om vi skulle i Zoologisk have, eller La-landia, og fyr legede bil op ad trappen bare for at tvære lidt i det. Jeg sagde, at vi ville starte dagen i fætter BR, hvor vi kunne købe et stykke legetøj, så han ikke kom til at kede sig resten af dagen. Vi havde det sjovt, og hvis der er noget jeg gerne vil i mit liv er det, at grine, klukke og føle latter og glæde i maven. Så må fyr meget meget gerne være med. Kæreste-ordet var et uheld.... og det vidste vi vist godt begge to. Det var ikke et spørgsmål, men et uheld.... et timingmæssigt lidt uheldigt uheld. Men han var jo cool og glad. Det kan jeg godt lide. Han er i det hele taget bare ret dejlig.

Men han ér ung. Selvfølgelig er han det, måske forstår han ikke alvoren. Bare han var lidt ældre. Jeg kan godt lide ham.... men tænk på alt, hvad jeg har gennemgået i de 7 år... tænk alle de jobs, alle de tanker, de få mænd ;), de tanker om fremtiden, alle de missede retninger og forsøg.... gad vide, hvordan det ville fungere at være sammen med sådan en. Jeg har ikke lyst til at føle mig voksen i sammenligning... men det er jeg jo, ret beset! Og hvad med sådan noget som jalouxi over samvær med 10 år yngre piger, som i mine øjne jo nærmest er småtøser, jeg fnyser af.... som for ham ville være helt naturlige at hænge ud med, og sikkert heller ikke uinteressante efter et stykke tid med mig...

Nå - hul i det. I første omgang skal jeg bare være glad og festlig på Roskilde med folk i alderen 15-60 og det er det, jeg elsker ved at være der. Og fyr kommer og trækker en hel flok af sine venner med, og også det synes jeg er fedt. At han gider deltage - tage med .... jeg er vandt til at skulle følge trop, for at få lidt nærvær. Det her er da meget federe!

Gider i øvrigt ikke at leve et langt stykke sammenligningsliv.


Og når det er sagt, så PS:
Fik sød fødselsdagshilsen fra Mr. igår... men ingen fra J, som jeg har delt liv med igennem 6 år. Og jeg bliver stadig såret. Kom så frøken. Husk det nu - aldrig - aldrig - aldrig forvente noget som helst af J. Intet. Hans snak om at ønske venskab er det rene luft.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kom til at lege kærester er publiceret 01/07-2008 12:11 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.