13 år siden

Tomater MUMS

Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
8 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
13 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
10 måneder, 13 dage siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
7 år siden
Dejlige dage

Ankom her i sommerhuset tirsdag aften efter på turen op at besøge en blomster pige og min mor til aftensmad, vi fik så Nikolaj med hjem han var den eneste af mine børn der gad lege;-)

Onsdag morgenmad mens et rådyr kiggede forsigtigt efter om vi sad stille ved talerkenerne i udestuen. eftermiddagen med udflugt til Bratsskov gods i Brovst ifølge min fars slægtsforskning ordnede de på bratskov gods boet efter en af mine forfædre i 1782 arven der tilgik enken, dokumentet som min far har oversat beskriver hvad der var af arv høveder heste og udstyr beklædning mm. det er nu sjovt at læse og børnene var fornøjede med boets opgørsel.

Derefter på Kokkedal slot hvor mine oldeforældre forelskede sig i som kal og pige i 1881 på vejen hjem kørte vi så over Øland dæmningen af den vej mig og Nikolaj (14 år) var på cykelferie med familie i 2002, hvilket han kun svagt huskede;-)

Idag har vi så været til genbrugssalg i Nørrsundby et sted Nikolaj mente vi MÅTTE se, det var nu meget ravelse vi kunne ikke lade være med at købe en lille glasreol og glas rullebord, som min kæreste ikke kunne leve uden og passer perfekt i drivhuset.

Resten af dagen er gået med at slå græs rydde lidt op spise is og fjerne 5 trillebør jord som muldvappene havde været søde skubbe op i mange bunke lige til at samle op med skovlen. Jeg har fået klippet lidt i gyvel og hindbær forsøger laver stier gennem det tætte krat, det er hvis sådan et uendeligt projekt der kan holde mig igang hvert år såååå bliver der jo også brændsel til min vandvarmer.

Mikkel ræv listede forbi herude mens slog mave under aftensmaden jaaa føller mig bare helt fantastisk heldig med denne lille grønne plet som er holdt med meget grov hånd, læs jeg passet kun jordstykket hvis jeg har lyst, Nu får jeg jo så tit lyst ååå så er det dejligt min kæreste er TÆT PÅ;-)

Alt ialt fantastisk skønne dage med nyplukkede røde tomater MUMS, selv min kæreste falder til ro når hun er her hvor hun føller sig fri af hjemlige pligter det var så kun Nikolaj af mine børn der havde tid til at lege mennnn bare de andre 2 store piger har det godt jaaa så er det jo fint nok..

I morgen kommer Ellen og Carlo venner der skal låne sommerhuset mennn først skal vi jo hygge os her sammen.

Kan i alle have det godt derude.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tomater MUMS er publiceret 10/07-2008 22:37 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.