Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Hey dagbog, jeg har ikke haft det så godt den sidste uges tid..feberen er væk, men jeg har ondt i halsen og min næse er fyldt med snot...jeg kan hose og pudse næse konstant.

ellers er der intet godt nyt..sådan er livet..well, de fleste har det vist også bedst når de kan se en der har der værre end dem..

vikar ugen er slut igen for denne gang..så må jeg se om jeg får timer igen engang..det var ikke så godt at være halv sløj på arbejdet..men jeg havde jo brug for arbejde..

Hey igen dagbog, - min messenger er lige pt i stykker..ved ikke hvad der skete. Jeg har stadig den gamle version, men den er jo mega grim. Imens høre jeg nu flow..

jeg har lyst til at skrive videre på Eleina..min historie om moren der ender som den onde fyrstes øvereste præstinder. Det er samtidig historien om hendes børn der konfrontere det onde i den tro at de kan hamle op..men det eneste de finder er deres gamle rednings mand, Dagonet..som en død afpillet dværg..og de finder ud af, at de slet ikke er stærke nok til at gå op imod en halv gud..så de må flygte..der er jo langt mere i den end det..imodsætning til de andre historier derude, så er min omvendt..det gode vinder ikke bare fordi det tror på sig selv..Jeg skal også nok tage livet af et par helte under vejs...ud over lige dagonet..som allerede har sin skæbne..

der er kun en der kan måle sig, den anden halv gud af lyset..men imodsætning til c s louis..er det ikke nogen aktiv ashlan...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget snot og messenger er publiceret 16/12-2008 01:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.