En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Hey dagbog, - jeg skal have ringet til den hudlæge. Hvorfor? fordi jeg har i lang tid haft et modersmærke på ryggen..der har kløet som en gal. Jeg skal have spurgt om det er noget der kan fjernes, og om det er farligt når det klør. Jeg kunne vise så mange andre ting..men, jeg kan leve med det meste. yes, der er kun et skrog tilbage!

men når der er noget, familie komsammen..or what ever..så kommer entertaineren op i mig..jeg kan få noget sjovt ud af meget..og jeg kan kritisere uden at folk synes det er slemt...det er som om der bare kommer "one liners" ind konstant..også når jeg sidder og spiller..og der bliver sagt noget i guilden..kan jeg ved hjælp af få linier få noget ud af det..mest fordi alt minder mig om noget..feks..en siger at hans alkohol fortiden smager af pis ( han er på vandvognen)..så er det jeg siger...ja det er også vigtigt at tjekke om der er mere alkohold i pisset, eller mest pis i alkoholdet...en ordentlig dranker kan vel leve med det meste.

jeg har oprettet mig igen, på det der sted..hvor døde kan være til evig tid på nettet...som en minde profil..jeg ved bare ikke hvordan jeg skriver en profil tekst...

jeg fik iøvrigt sat min nye harddisk til..nu mangler jeg bare at skifte dem om..yeps..så jeg kan installere min xp igen på den nye harddisk..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget doc er publiceret 23/01-2009 02:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.