Hvad skal jeg være når jeg bliver stor.......

En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære dagbog,
Så nu er det sket, tog en kold tyrker og erkendt at jeg p.t ikke kan finde job inden for vagtbranchen. Jeg er låst fordi jeg ikke har kørekort og det har jeg ikke mod på at tage. Har søgt arbejde/praktikplads 27 steder i dette område og nu er der altså ikke flere steder jeg kan henvende mig til.
Jeg tror de faktorer der spiller ind er følgende ingen kørekort, ikke nok erfaring og at jeg er kvinde.
Jeg har haft lidt svært ved at sluge kamelen for jeg kan ikke rigtigt se mig selv inden for andre områder og på grund af mine skavanker er der jo en del ting som jeg ikke kan klare.
Men nu har jeg lagt mit hovede i blød og tænker på de forskellige muligheder jeg har, jeg tror det rigtige for mig er at starte på en uddannelse. Så nu skal jeg bare finde ud af hvilken, derfor mit det store spørgsmål "hvad skal jeg være når jeg bliver stor ???"

Bortset fra denne spekulation så går det egenlig ret godt, men er bare meget på virket af det.
På mandag bliver min ældste datter jo 12 år, det er helt vildt at tænke på at det er så mange år siden jeg fødte hende. Det går bare så stærkt, det er med at nyde det i meden at de stadigt er børn, for før vi ser os om så er de jo næsten fløjet fra reden (-:

Skal snart ned i skolen og indskrive min anden yngste søn, dette er jo også et punkt hvor jeg har været nød til at stoppe op og tænke hold da kæft hvor går det stærkt (-:
Synes det var i går jeg fødte ham og nu skal han sgu snart starte i skole. Han er en af de yngste i klassen og jeg har været lidt i tvivl om han skulle vente et år. Men jeg tror han ville komme til at kede sig hvis han ventede. Børnehaven mener også at han helt klart skal starte nu, han er så dygtig og er helt vild med at lære. Børnehaven sagde til samtalen at de var meget imponeret af hvor meget han kan og hvor hurtigt han lære. Han er lidt længere fremme, hvilket gør at han allerede nu i skolegruppen i børnehaven spørger efter svære opgaver.

Nå men det var vist det for nu, vil gå i gang med at lave madpakker osv. så vi kan få overstået den sidste hverdag i denne uge og så komme hjem og holde weekend og nyde at være sammen (-:

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad skal jeg være når jeg bliver stor....... er publiceret 23/01-2009 05:20 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.