15 år siden

Ex-perfektionisten stræber efter søvn

Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Perfektionist...det var jeg engang. Det er jeg nok - tror jeg - ikke mere. Det kan vaere ret skadeligt at vaere en perfektionist, man er aldrig tilfreds, med mindre man giver den 120% med soevnloeshed og stress i store maengder. Jeg tror, jeg blev traet i laengden eller ogsaa var jeg "burnt out" til sidst. Men jeg burde egentlig grave det op igen... synes jeg klarede mig meget bedre dengang. Havde store maal og fik dem krydset af en af gangen paa min tjeckliste. Var en rigtig straeber (blev ogsaa kaldet det engang...og "ordensmenneske"...Problemet er at jeg fik krydset dem alle...altsaa fra min tjeckliste, fordi maalene var realistiske. Saa var der jo ogsaa de urealistiske...spoergsmaalet er saa, om man nu skal til at straebe efter det umulige... det maa jeg lige taenke lidt over, inden jeg kaster mig ud i det.


Idag var jeg ude og loebe efter lang tid. Det er ikke fordi jeg er en fitness narkoman, men der er jo en historie bag det. Til julefrokost sidste aar besluttede mine halfdrukne kollegaer og marathon-fanatik-direktoer, at vi alle skulle loebe halfmarathon til foraar.... hvis I har set Friends episoden...den hvor Rachel bliver holdt udenfor af sine kollegaer, fordi hun ikke ryger......det er lidt det samme. Sidste aar skulle jeg hoere paa dem, da de alle traenede til marathon og iaar ville jeg ikke holdes udenfor. Det betyder kom regn eller slud, det er bare paa med loebeskoene.... ha ha saadant!

Fik ogsaa endelig taget mig sammen til at tage til yoga idag. Er stadig meget daarlig til det; 15 min ind i oevelsen sagde hun: "naa maa I gerne aabne oejnene"....what? var det meningen, at jeg skulle have haft dem lukkede i al den tid. Har stadig ikke vaennet mig til, at skulle hoere paa andres tunge vejrtraekninger. Det lyder bare helt forkert...somom de ikke kan faa vejret. Men maaske traekker jeg vejret forkert, men der er vel ikke saerlig mange maader, man kan goere det paa?! Naa, det kan godt vaere, jeg er en klodsmajor naar det drejer sig om yoga, men var egentlig ganske tilfreds med motionen idag, endtil jeg desvaerre beloennede mig selv til lidt chokolademousse (saa foeler man sig lidt, at man har oedelagt hele dagen alligevel)....kunne simpelthen ikke modstaa fristelsen. Den skaevede, blinkede og flirtede med mig fra hylden....og jeg maatte have den. Fyyyyy skam dig Katy!

Laeste lige en rigtig god artikel om soevn mangel og hvor vigtig det er at faa sovet de 8 timer om dag. Jeg er en natteravn og jeg kan simpelthen ikke faa mig selv til at gaa i soevn foer klokken 11. Jeg ved ikke hvorfor, jeg har faaet denne daarlige vane. Dengang jeg var en rigtig perfektionist, der gik jeg altid til koejs der omkring 10 tiden. Tror ogsaa jeg havde mere energi dengang. Hov, nu kom jeg lige til at synge Kim Larsens "dengang da jeg var lille" sangen..... ha ha ...ok, med det ord, slukker jeg for idag!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ex-perfektionisten stræber efter søvn er publiceret 12/02-2009 01:43 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.