15 år siden

Love is in the air

Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Men ikke for mig! Valentinsdag gik lidt ubemaerket, hvilket ogsaa var helt fint. Sidder lige og lytter til Chris De Burgh "Lady in Red". Det er saa smukt saa smukt. I en droemmeverden burde man spille sangen i baggrunden, naar man valser ind i en sal fuld af mennesker, som pludselig stopper op og kigger "beundrende" paa en.....altsaa i en droemmeverden...eller ligesom i film, naar prinsessen dukker op til bal. Smuk sang! Jeg skal vidst paa indkoeb efter en roed kjole...taenk hvis en prins dukkede op en dag :)...lidt langt ude. Men det er jo ikke til at sige. De maerkligste ting kan ske, naar man mindst forventer det.

Apropos Valentinsdag, saa gemte jeg mig en smule. Til trods for at man siger det ogsaa er venskabsdag/singlesdag osv....saa handler det jo trods alt om kaerlighed, romantik, roede hjerter, kys, champagne, chokolade, hjerteformede cupcakes og alt andet der hoere til. Det er smukt og det er dejligt for de forelskede, men for alle os andre er det lidt kvaelende og man har braek smag i munden....for det er jo uretfaerdig, man ikke selv for hverken kort, kys eller kram. Men jeg tog det nu ganske paent...og havde en dejlig hyggelig aften selv. Valgte at blive hjemme, istedet for at tage i byen (selvom jeg egentlig havde taenkt paa det,men nu er alle mine venner/veninder i et forhold ) og det var nok det bedste valg. Det kan vaere, jeg kan fejre valentinsdag naeste aar, men iaar blev det til god mad, drinks og sjov underholdning paa TV.

Tilbag til hverdag. Har lige forsoegt at lave min egen musli a la Jamie Oliver. Men maa nok tilstaa, at det ikke lige smagte, som jeg havde forventet. Jeg ristede havregryn og noedder, som jeg blandede med lidt honning, men desvaerre var det nogle gamle noedder, some smagte gammelt og vammelt. Nu maa jeg smide det hele ud, tror ikke jeg kan faa en skefuld ned.

Kan ikke tro weekenden er naesten over. Var ude og loebe i regnen i eftermiddags. En rigtig lang tur denne gang og ganske tilfreds med praestationen. Overvejer nu om jeg skal se en film, som hedder "Venus" eller "Brick Lane" eller min favorit serie....Klovn! Ohhhhh

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Love is in the air er publiceret 15/02-2009 21:48 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.