15 år siden

I need,.

Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg kan ikke mere nu.. Jeg er smadret indeni..
Jeg har det så underligt i disse dage, alt vender på hovedet indeni.. Mine følelser spiller et ufrivilligt spil, som jeg ønsker snart holder op.. Jeg er så bange for at jeg ikke er i stand til at lukke nogen ordentligt ind igen, kan stadig mærke min mistillid og den fylder godt nok (alt) for meget.. Jeg ved jeg er i stand til at føle igen, men på den anden side tillader jeg ikke mig selv at gøre det..

Det er svært at sætte ord på, men alt krøller sig sammen i mig hvis jeg møder en fyr der viser interesse.. Jeg gør det super svært for ham at nå ind til mig og digter en masse ting i mit hoved, for det var jo præcis det der skete den gang med J.. Jeg troede naivt på det hele og gav mig selv 200% - holdt ud og kæmpede en kamp.. Den kamp tabte jeg og jeg magter ikke at skulle kæmpe den igen..

Jeg savner stadig ikke en kæreste 100%, men kan mærke at behovet bliver lidt større dag for dag.. Men jeg nyder mit liv fuldt ud som det er nu og har helt sikkert haft godt af at have gjort det på denne måde..

Jeg er alt for kræsen med mit valg af fyre tror jeg.. Finder for let fejl ved dem, for på den måde undgår jeg jo at skulle tage stilling til en masse ting og lukke dem ind i mit liv, når jeg dømmer dem ude på forhånd..

Det er fuldstændigt tåbeligt hvor meget han har ødelagt på den front.. Tillid er en by i Rusland og frygter altid det værste om en fyr når vi mødes.. Uanset hvad deres hensigter så må være, får jeg det altid drejet til at det samme vil ske én gang til og derfor bliver der lukket af for alle følelser..

Jeg ved slet ikke hvad jeg gerne vil i tiden- vil vist bare gerne af med denne følelse.. Det er alt for opslidende i længden.. Jeg vil gerne finde HAM jeg mangler i mit liv og vil gerne tro på at det holder- at jeg ikke finder undskyldninger for at komme ud af det, bare for at være på forkant med ham- hvis han nu kunne finde på at gå fra mig, selvom der ingen tegn er på det..

De siger jo at man aldrig skal lede after kærlighed, pludselig er den der bare.. Jeg leder absolut ikke, så jeg må jo få en positiv overraskelse i nærmeste fremtid..
Jeg håber og tror på det..

Er ked af tingenes tilstand i øjeblikket og vil gøre mit til at få rettet op på dem, det er jo trods alt kun mig selv der kan det..

I can let go now..

//

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I need,. er publiceret 28/02-2009 08:09 af Love.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.