Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hey dagbog, - idag ville rhak, - aka steve...væde med at han vandt i healing done over mig..han sagde han ville give mig alt guld han ejer hvis jeg vandt..om jeg ville væde 800g på det...jeg sagde jeg ikke ønskede at gøre ham fattig. han lagde ud med alt hvad han havde..og vi lå lige..så blev det tid til at at kæmpe imod den hoved bossen...Så er det nu jeg sætter musikken "BOOM" over med POD...så var det all in...jeg gav jeg den alt hvad jeg havde i mig,..og jeg vandt..jeg slog dem alle..blev nr 1..steve blev kun nr 4....hvordan gjorde jeg det? han sagde intet bagefter..han var meget tavs..og jeg smed ikke tallene op i hans ansigt :) jeg ved nemlig at han kiggede selv..ellers ville han ikke have kæmpet med alt hvad han havde for at slå mig..BOOM! -

Han mente han ville vinde, fordi jeg var mindre mobil end ham...måske før jeg absorberede en anden meget god præsts strategi..og tilføjede den til min egen egenskab..og derefter brugte det jeg kendte til at slå hende..jeg missede hendes evne, men hun missede min..jeg lurede som sagt hende af..og brugte både det jeg kunne og det hun kunne imod hende :) ikke blot imod hende..men det har gjort mig stærkere..

så nu står den på Boom for mig..har sat det ind på ventrillo også, at jeg spiller den lige pt :) bare for at give et lille vink til min gamle ven steve..

nå, min gamle dwærg har jeg flyttet til en anden server..hvor mine gamle tyske venner spiller..jeg er kun lvl70 på den...men de er kun lvl46 og nye i spillet...hehe..de kan stadig grine og have det sjovt når de ser en frø :) en fryd for øjet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tilbage på toppen er publiceret 01/03-2009 21:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.