15 år siden

endnu et døgn med småbørn og med fyr

skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Igår aftes havde jeg så veninde nummer et eller andet andet med 2 børn på besøg. Det var dog temmeligt rørende at de kom, hele den lille familie med en 13 dage gl. baby og et barn, der skal sove kl. 20. Men kommer altid og spiser hos dem, og jeg synes at nu skulle de komme til mig, hvis de havde lyst. Og det havde de så..... det blev indisk takeAway. Jeg får jo nærmest først fri, når moderen og Otto's blodsukker er på nul allerede.

Det var hyggeligt og rart... og tjah, så var de gået igen kl. lidt over ni. Sødt og sjovt, og næste gang skal jeg helt sikkert være hos dem igen :)

Og så kom fyr ved ellevetiden. Forleden ville han være kommet, men kom ikke fordi det blev for sent. Det er lidt morsomt, men han fortalte, at han faktisk også var blevet sådan lidt tungsindig, fordi han havde været ude at besøge hans ven, som lige har fået et barn (!!!) Fyr er altså 8 år yngre end jeg.

Nå, men either way var jeg jo ved at dø af grin over, at han var belvet tungsindig fordi hans gym. ven og gym. veninde havde fået barn sammen, og hvis han stadig havde været sammen med hans langvarrige eks. (vist nok hele 7 år), så havde de nok fulgtes ad osv.

Vi er sgu nogle latterlige små puds fyr og jeg. Det er som om vi er ens mere end komplimentere... og som om, man heller ikke er helt bange for at miste, fordi vi hele tiden ved, at vi ikke sådan interessante nok for hinanden.. eller sådan tror jeg i hvert fald det er. Samtidig kan jeg mærke migselv blive helt glad og varm i kroppen af at være sammen med ham igen, og flov over at det er noget rod...

Jeg skal passe på mig selv skal jeg. Men jeg har også sådan behov for nærhed, og jeg kan virkelig virkelig godt lide fyr. Han er sådan en, der ikke er til at stå for.

Idag er min facebook status, at jeg holder mig oppe ved noget, der næppe er rygrad. Ja ja ja, jeg ved det godt. Det er noget roderi.



PS: Jeg elsker at gå i skole. Sådan er det bare, og i aften har jeg været på kursus igen, og det gør mig i skide godt humør. Også selvom det er timerne 9.-13. efter job, jeg fortsat sidder foran skærmen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget endnu et døgn med småbørn og med fyr er publiceret 04/03-2009 21:47 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.