Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Han er sq så dejlig, jeg er så bange for at skuffe ham jeg har jo ikke ligefrem været sammen med mange og er egentligt ikke videre erfaren på mange områder.

Han skrev til mig at han synes vi kan snakke om mange ting, og har det godt sammen og at jeg bare er skøn at være sammen med.

Det gjorde mig virkeligt glad:-) Jeg føler mig som noget særligt når han ser på mig og når han siger hvad han synes hvilket jeg ved er ret svært for ham, han er så god til bare at lave sjov med den slags så han slipper for at skulle give noget af sig selv han kunne ressikere at miste igen.

Vi er begge bange for at blive skuffet/såret og for at skuffe/såre den anden og den del med at stole på er ingen af os specielt gode til heller, jeg håber dog det kommer med tiden.

Forleden skrev min ex og hans søster at de ikke ville se børnene mere, jeg blev så ked af det på min søns vegne han er så glad for en del af hans fam. de glemmer at det ikke er mig de rammer ved at fraskrive de små, men de 2 små uskyldige børn.

En ting er jeg og deres far ikke kan sammen, men han gør alt hvad han kan for at ramme mig og virker næsten som om han ønsker at have en eller anden form for kontrol over mig som jeg har ret svært ved at regne ud hvad går ud på.
Jeg kan slet ikke forholde mig til hvordan nogen kan behandle deres børn sådan.

I dag skrev han så han kunne tage en af dem i weekgenden, så først kaserer han dem hvorefter han tager lidt tilbage, som om de var et stykke legetøj man bare kan putte i skuffen når man er træt af at lege med det, jeg er så træt af hvordan han behandler dem.

Jeg svarede ham ikke på hans besked, men spurgte dog min søn om han havde lyst til at besøge sin far i weekgenden, han svarede nej.

Jeg har haft et møde med kommunen for at søge om noget aflastning til dem og mig sådan at vi en gang i mellem kan få et pusterum og jeg kan opbygge mit overskud.

De har sat en paragraf 50 undersøgelse igang som åbenbart er lovpligtig, jeg håber på et positivt resultat, men det
vil komme til at tage tid.

Nå jeg venter på ham den søde dejlige skal ringe det sagde han han ville, men kan jo være han er faldet i søvn, håber dog han ringer:-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blandet er publiceret 21/05-2009 19:44 af Ilusion.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.