Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Puha... Hele rækkehusfacaden i skal males i næste uge, så alt skulle fjernes i en meters afstand fra muren... Så jeg har lige været ude og grave 2 buske op (sådan nogle rødder kan godt sidde ret godt fast!) og klippe yderligere 2 til (avavav, der er sørme mange torne i sådan en rosenbusk). Det er godt nok varmt derude :)
Er egentlig meget glad for det, for når først de har været og male har jeg faktisk et dejligt stort bed at fylde med blomster, dér hvor de to buske der nu er gravet op med rod, stod før. Jeg bliver jo nok ikke boende så forfærdeligt længe, men det kan da lige så godt se fint ud imens.
Jeg skulle egentlig også have været på lossepladsen med alt buskaffaldet - meeeen skal til fødselsdag om hele 3½ time, så det går vist ikke... Det må Bo hjælpe med imorgen (læs: jeg har masser af tid, men kan ikke tage ham der har lossepladsvagt i weekenden ude hos os, han skal altid lige få folk til at føle sig som idioter hvis de kommer med et reelt spørgsmål... Er det ik bedre man spørger end at man smider lortet et forkert sted hen???!?!?).
Og når man er gravid har man også brug for masser af hvile (det kan jeg da mærke!!!), så det ville være dejligt hvis jeg kunne nå en lille middagslur før fødselsdag.

Min termin er blevet rykket til 28.november nu. Var til scanning i tirsdags og de synes da godt nok at den lille var lidt større end sådan en lille én skulle være når den først skal fødes 3. december. Hvilket så vil sige, at fredag d. 2. oktober bliver min sidste arbejdsdag.... Dvs. Laaaang tid til at gå og købe julegaver, og hygge mig med maven :)
Da det også er lige deromkring (altså starten af okt) Lucas og Helene skal have en lillebror hjemme hos deres far, er det jo ekstra godt at jeg går hjemme fra da af, så jeg har lidt ekstra tid til at tage mig lidt af dem når de er hos mig, skulle de have behov for det. De glæder sig til begge deres små søskende, men det kan jo ikke nægtes at det bliver noget af en omvæltning - særligt for Helene, der jo er den yngste, og kan kræve temmelig meget opmærksomhed til tider.

Nåh, nu er det vist ved at være tid til den middagslur :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tjah... er publiceret 31/05-2009 14:09 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.