Lettet!!
Mille Larsen...
2 måneder, 22 dage siden
Anden bog started
JesperSB
1 år, 2 måneder siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
5 måneder, 11 dage siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
8 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
8 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
10 år siden
Im out of my freaking mind!

Rune og jeg har været nogle rigtig gode venner og nu rykker det hen mod et forhold. Tror jeg. Hermed menende at jeg er blevet kysset i weekenden og at jeg er faldet for ham og at jeg har fået nogle indikationer for at han er faldet for mig. Men hvad så nu?
Nu ved jeg ikke længere hvad jeg skal sige til ham. Nu savner jeg ham. Nu er der rykket følelser med ind i spillet som ændrer spillet til et jeg ikke længere kender eller ved hvor ender.

Det er sikkert ikke fair, men jeg fyrgter virkelig at Rune er ved at finde ud af at det måske var en fejl og at han ikke er interesseret i et forhold (hvilket han reelt ikke har sagt at han er). At han som visse andre kun et interesseret i et vendskab med benifits. Som jeg nu skriver dette synes jeg at jeg er mega uretfærdig over for Rune, han har ikke givet mig nogen frund til at tro at det forholder sig sådan - men jeg kan ikke holde op med at frygte det. Jeg er ikke vandt til at være i forhold. Og Rune er så vaks, klog og hurtig - hvad ser han overhovedet i mig? Hvad kan jeg overhovedet tilbyde ham? Hvordan skal jeg formå at holde hans interesse fast ret længe?

Jeg holder så meget af ham. Vil ikke miste ham fordi jeg er gået skridtet videre. Det hele bliver jo forandret. I miss him. MSN er ikke længere nok. Hvordan kan man overhovedet savne nogle efter så få dage? Hvor man oven i købet har været i kontakt med hinanden?
I am freaking out.

Har lige snakket med Rune igen på MSN - he is so sweet ^^

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Freak out er publiceret 03/06-2009 21:20 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.