15 år siden

Pige/gruppe/loge/arrangement

Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Jeg var af en veninde blevet inviteret med til et eller andet pige-loge ting. Noget med at de mødes ca. hver 3. måned. Betaler penge ind på en konto hver måned, og så laver sjove ting sammen én gang imellem (som ikke er ofte).

Og det var jeg så igår. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg synes om de andre. De var søde, meget... men ved ikke om de sådan sagde mig så meget. Hende der havde inviteret mig med, er jeg dog helt solgt til. Hun er så sød. Lidt ung. Meget meget glad for sin kæreste (som er venner med en af mine venner) hun har haft gennem et år. Har et forfinet udtryk i ansigtet. Er sådan lidt bleg og gennemsigtig i det, og så har hun en eller anden overraskende trang til lidt vildskab og fest, som klær hende. Jeg kan ret godt lide den pige, og er glad for at hun inviterede mig.

Vi havde en virkelig hyggelig dag igår. Det er lidt polterabend-agtigt i virkeligheden. Mystisk, at man vil det... men altså. Det var ret hyggeligt som sagt. Igår havde to arrangører besluttet at vi skulle være sporty (!). Vi spillede tennis, og fik en lille vejfindingsopgave gennem en skov, og endte et sted, hvor vi skulle sejle i kano. Det var utroligt hyggeligt. En pige i min kano erklærede ude på søen, at hun ikke kunne svømme. Det er mærekligt, men jeg kunne mærke et helt beredskabssystem gå igang. Gamle livredder kurser fra min skole og alt muligt andet lige kort blive repeteret mentalt. Hun skulle ikke panikke, hvis hun faldt i vandet i min båd.... Det var ikke noget jeg sagde, bare noget jeg lige nåede at tænke. Mystisk. Men heldigvis var der slet ikke noget med at falde i vandet. Det var bare slet og ret utroligt hyggeligt, dejligt vejr, og skønt at være ude hele dagen.

Vi grillede laks og rejer. Drak hvidvin og spillede BesserWizzer. Jeg faldt i søvn i bilen på vej hjem kørt af en af de piger jeg ikke kendte.


Livet giver en, nogle mærkelige oplevelser....

PS: Pigens kæreste brækkede på uheldigvis benet igår (hun var helt oprevet over det - rørende)... hvilket betyder, at hende og kæresten ikke kommer på deres lange sommerferie ... hvilket betyder at de kommer med i sommerhuset, hvor jeg ikke rigtigt kender nogle... hvilket betyder, at jeg nok tager med alligevel :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pige/gruppe/loge/arrangement er publiceret 14/06-2009 09:04 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.