Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
De som læser min dagbog, ved også jeg er meget glad for dyr, og det er ikke noget nyt, for det var jeg allerede som barn.
Hjemme var det forbudt at have dyr. Lejemålet sagde der ikke måtte holdes nogen form for dyr i ejendommen.
Jeg plagede med mellemrum mine forældre om at måtte få en kat, selv om drømmen var en hund, hvilket jeg jo godt vidste, var helt udelukket.
Episoden her omfatter selveste viceværtens børn, som i det skjulte havde fået lov til at have kat - uretfærdigt - men ingen turde gøre indsigelser - for viceværten skulle man ikke spille sig ud med. Alle vidste det, men ingen sagde noget.
Nu ville tilfældet så at katten fik killinger, og så var de jo lidt på den. En kat gik an, men flere.... nej den gik ikke.
Alle ungerne på vejen vidste jeg var et godt offer, så da killingerne blev store nok, blev jeg tilbudt en. Og jo selvfølgelig ville jeg gerne have en, men måtte lige takle hvordan og hvor jeg kunne have den, for øøhhh....
Min søster og jeg havde værelse sammen, men det var til at løse. Der kunne lidt trusler sikkert hjælpe. Det var straks værre med mine forældre, for de måtte ikke vide det. Jeg gik og tænkte lidt over det, og fik så en af mine, som sædvanlig, lyse ideer.
Hmmm... jo det kunne nok gå, vi havde et pulterkammer og der kom sjældent nogen. Det blev brugt til vinter/sommertøj - alt efter årstiden.

Altså sagde jeg ja til killingen.
Det gik også fint med at få "kattebarnet" smuglet ind på værelset. Min mor havde travlt da vi ventede besøg af en voksen kusine, så hun lagde ikke mærke til noget. Killingen og jeg hyggede os, og den lagde sig til at sove på min seng.
Jeg satte mig til at læse en bog, men tiden kan jo blive lang, og jeg overvejede om jeg måske kunne gå lidt. Pludselig vågnede killingen, og blev så sært urolig, og det gik op for mig at den nok skulle....
Gode råd var dyre, det havde jeg ikke tænkt på. Hurtigt katten op og ind på toilettet!
For hvad gør man - man holder den selvfølgelig ind over WC´et! Bagefter må man så tørre de strint op som var kommet på vej derud. PYHA!
Ind på værelset - killingen sover igen - og så bliver det lidt ensformigt. Nu trængte jeg efterhånden til at komme ud og lege. Killingen blev båret ind i pulterkammeret, lagt i noget tøj på gulvet og den sov videre.
Glad gik jeg ud, og kom først hjem efter kusinen var kommet.
Så skal jeg ellers love for der var lagt i kakkelovnen! Tilfældigvis skulle kusinen låne et par sko af min mor, og først var katten kommet ud i hovedet på dem, og da de skulle have fat i skoene, havde katten besørget over hele kammeret.
Det stod til aflevering af katten, rengøring og så en tur i seng!
Mine lyse ideer.....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Killing forbudt! er publiceret 10/02-2003 12:25 af Sanne M.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.