15 år siden

Meisnerporcelæn

Op på den hest!
Bastian
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det hjerteproblem har hylet os ud af vores hverdag. Han er ved at være rask fysisk, men vi går underligt rundt derhjemme, rastløse, ufortagsomme. Vi er ikke rigtigt glade, kun påtaget muntre. Vi er stadigt begge rystede, chockerede at vores lille hverdag kunne slås i stykker en sommeraften ved søen. Vi er så sårbare og føler os som sarte porcelænsfigurer, der kan falde ned fra hylden når som helst og knuses mod gulvet.

Vi arbejder hårdt på at etablere en hverdagsrytme. Det trækker tænder ud, for der er kommet nye ting, der skal ind i rutinen. Der er "rottegift" og "dope", som vi begge skal huske at tage. Motionen har fået en anden betydning. Den var mest for sjov og lyst, for mit vedkommende også for forfængelighedens skyld. Nu er det en nødvendighed, at pulsen kommer op hver dag. vi må også stramme op om vores madvaner, lægge os i selen og sørge for, at vores måltider er lækre og sunde. Det går ikke med et par madder med leverpostej og fuldfed ost, når vi bare ikke gider lave aftensmad. Vi er meget forsigtige med hyggedrinks, fordi de let kan bruges til at dulme sorg, angst og smerte.

Alligevel er jeg fortrøstningsfuld, vi er dygtige og gode. Med små skridt kommer hverdagen videre, denne hæslige sommer skrider frem. Snart er det efterår, der kommer nyt barnebarn, fødseldage og jul.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Meisnerporcelæn er publiceret 22/07-2009 15:54 af Calypso.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.