Prinsesse sort

Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Hey dagbog, jeg har skrevet skelettet til Prinsesse sort..en sang..anti romantisk..skrev den imens jeg hørte "nu hvor du har brændt mig af" - så jeg var i den stemning..men har ikke lånt rim eller noget som helst..den er anderledes.

Jeg har stadig ikke fået min mail op at stå, efter jeg formaterede min harddisk...jeg kan ikke huske koden til den..hvilket irretere mig..men jeg ved jeg kan finde den på den anden pc et sted..håber jeg...sidder og høre den sang igen og igen..

fik også købt en fødselsdags gave til min far..så er det på plads..også købte jeg en lille plante til 15 kroner..som jeg vil potte om i noget større..den jeg købte skulle kunne blive meget større..og jeg kunne godt trænge til noget grønt i min lejlidhed..hehe, hvis det ellers kan overleve..jajaja, nogen vil sikkert tænke at jeg glemte at vande..men nej,,..ødelagde en kaktus ved at vande for meget..jeg fik den fordi de troede jeg glemte at vande..

jeg har også fået installeret openoffice igen..jeg er gået væk fra de der microsoft programmer der er dyre af h til..og gået over til en gratis model..der kan det mest basale..men nu virker mit system upåklageligt igen..på nær lige den mail som jeg har sagt..

så har jeg lagt min sang..sikke en grim brud..ind på det dating sted jeg er *GG* har der kaldt den grim som en karklud..hehe, der er allerede 26 der har set den..den er jo humoristisk..men jeg er egntlig ikke på mandens side i sangen..han er jo en fuld stodder..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Prinsesse sort er publiceret 04/08-2009 14:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.