Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej forsømte dagbog dejligt andre skriver herinde når jeg er gået i stå))

ÅÅ hvad er der så sket i mit liv.

Jeg bor her i en lånt Lejlighed fra en meget nær ven jaa ååå hende lykkedes det mig faktisk ikke snakke så meget med i tiden måske passer vores tider ved tlf ikke sammen))

Ja så har jeg endelig købt mit drømmehus i skoven her fra d 1 april og vil derefter kunne modtage min kat fra temmelig ensom herinde fra håber hun kan vente så længe.

Hold da op hvor har jeg haft travlt i mit liv fået taget mig sammen til at give køb til mit kommende hus i skoven, åååå gud hvor er der mange papirer jeg skal sætte mig ind i i forb med sådan et huskøb åååå måske gør det ikke sagen bedre at min bankrådgiver er på ferie sååååå jeg står næsten med papirarbejdet selv eller er det fordi jeg ikke stoller på bankeeleven klarer papirene til datoerne selv.

Ja så har min dejlige ret nye kæreste Wildrosen jo købt et dejligt hus ved Vejle som jeg har brugt kræfter på hjælpe hende ind i ååå ??? er om ikke den opgave kan bruge al min tid hvis jeg har lyst. Forløbig har jeg da stor lyst til være dernede hos hende hjælpe hendes hus istand.

Ja ellers går livet jo egentlig godt dejligt at få ens liv til at falde på plads solen skinner idag med tur med hunden sammen med min dreng Nikolaj på 8 år ned gå på isen plukke siv og dunhammer (sivplante) ja simpelthen livet er skønt vandet er froset men solen varmer dejligt ååå bare nyde livet i det stille mit i naturen.

Min eks kom forbi i aften byttede børn hun fik Nikolaj jeg fik Louise(14år) der lige skal se Fodbold (David Beckham) er på og Louise sidder ved skærmen og savler))

Ellers er det sikkert på tide slutte min seng savner mig især om MORGENEN** sikkert fordi jeg ikke er god til at passe den om aftenen.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Købt hus er publiceret 19/02-2003 22:25 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.