SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hey dagbog, som du jo ved dagbog, er forbandelsen stadig aktiv. oh well, den har sine gode sider..jeg burde sende mine seneste digte et sted hen..de er langt bedre end dem fra min fortid..de er skarpere. fik at vide at der var noget dan turell over mig, når jeg læste mine digte op..jeg ved jo hvor trykket skal være, hvor ironien ligger..

jeg købte for et år siden, en webadresse..var ret dyr..og de ville forny den, jeg bad dem om ikke at gøre det..og jeg opsagde den dermed også..idag havde de så alligevel trukket pengene, over my dead corps..jeg skrev til dem, spammede dem..det kunne de ikke lide..men det er deres egen skyld, jeg sagde til dem at jeg ikke ville forny mit abonnement, og alligevel gjorde de det..jeg har netbank nu, fordi jeg altid ser frem i tiden..med mit sovende øje..heheh, alting jeg gør har et formål som jeg ikke aner før jeg står overfor det..de har nu lovet at betale pengene tilbage.

Jeg fik sat en brænder i min pc idag..jeg er nu klar til at få brændt mine digte ned på en cd..he. idag føler jeg vrede blandet med en bedrøvelse.vitamin piller og fiskeolie ændre ikke på det, der skyldes kærlighed..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tilbage er publiceret 29/08-2009 23:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.