14 år siden

Rastenni og andre søde piger

En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Var til fest igår, tematiseret efter Rastenni...

Pudsigt koncept. Men det er så typisk min gamle skole ven, der inviterede. Og det var utroligt hyggeligt og sjovt. Jeg var klædt gammeldags på med nederdel, kraftige hvide nylonstrømper og sko med bånd og knap over vristen, dyb udskæring i blomstret bluse og perlehalskæde. Jeg elsker at klæde mig ud. Og havde sat håret gammeldags. Ven havde gammel jakke på, og slips hvilket hører til sjældenhederne;)

Vi lagde ud med at høre en masse af hendes sange. Fik fortalt at hun var jøde og under krigen var flygtet til Sverige. Og at hun var den første danske sanger, der fik solgt over 1.000.000 plader. Også temmeligt imponerende. Mmm, men ikke holdbart at lytte til den hele nat, og heldigvis havde nogen smuglet en ipod og en playliste med.

Nå, fyr var der med sine venner og veninder. Og de var så utroligt søde ved mig alle sammen. Jeg ved ikke, hvad jeg havde frygtet, men alle til festen virkede så imødekommende og glade for at jeg var der. Den eneste jeg ikke sådan snakkede med var fyr. Og det var lidt underligt. Og idag har jeg fået en småmopset sms fra fyr, fordi han synes jeg ignorerede ham. Det er skægt for jeg synes det var omvendt. Mmm. Det er også ligemeget. Jeg var vild med hans veninder. Og fyr og jeg skal nok blive gode igen.

Jeg er - (det har jeg vist skrevet et par gange) - i voldsomt pigeunderskud. Mine veninder er vildt dejlige og alt det, men de har alle børn, og det forandrer vores samvær. Sådan er det jo bare. Igår var der sådan nogle utroligt søde piger. Vi hyggede, snakkede, dansede og ... ja, jeg var bare så glad så glad. Jeg faldt i søvn hos ven... uden at jeg ligesom var klar over det. Festen sluttede allerede kl. 3... der gik alle. På nær mig og en anden som sad og småsnakkede med ven. Der må jeg åbenbart være faldet i søvn, for jeg vågnede imorges på samme sofa og ven havde lagt en dyne over mig. Jeg bliver rørt over småting. At han har lagt en dyne over mig fx.

Nå, men hjem med mig og nu vil jeg ud at gå en frisk tur om søerne med en varm købekaffe i hånden.

Livet er blevet bedre efter jeg har taget alvorssnakken med arbejdet i tirsdags. Det er utroligt at det betyder så meget, men det føles som om alt letter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rastenni og andre søde piger er publiceret 13/09-2009 13:18 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.