Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
En træls fredag
David Hansen...
2 måneder siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 27 dage siden
Det er nok mit analyse institut, som atter spiller mig et pus. Tankene køre og rotere rundt som boldene i lottomaskinen. Lige nu er det min fremtidige muligheder på arbejdsmarkedet, som fylder. Var ude og bestille ny Mercedes i tirsdags, så det er nok derfor. Tænker meget på om den gamle kan nå at få km. nok til bil skift i januar – nu hvor jeg ikke er aktiv. Ved faktisk ikke om jeg med bestilling af bil, overgår gældende regler for sygedagpenge. Har tidl. fået foreskrevet, at jeg absolut intet må lave i forhold til mit arbejde, men det er svært mht. at planlægge fremtidige muligheder på arbejdsmarkedet. Jeg ser mig selv på et tidspunkt og i en eller anden grad – tilbage igen. Kan godt lide det rim som starter med ” Kæmp for alt, hvad du har kært”, sådan har jeg det også. Vil umiddelbart ikke acceptere andet, men så kommer der en lille djævel snigende og prikker til mig med en - er du nu også så sikker på det. Nogen dage er jeg 110% sikker, og slet ikke i tvivl, men så er der de dage hvor alt er sort, og jeg ikke har troen på noget som helst. De dage hader jeg som pesten.

Jeg ” tog mig sammen ” og var inde og besøge min far i dag. Han var overraskende rimelig nærværende, og vi kunne tale sammen. Stadig med en hvisken uden egentlig lyd. Forstod at han var klar over, at han skal overflyttes til en aflastnings afd. i morgen. Fortalte at jeg havde bestilt ny bil, og han spurte interesseret til farve, og om det var den sædvanlig sælger, som han også har købt flere biler af. Var også interesseret i om jeg havde haft manden med – hvilket jeg havde. ” Enhver sin mester, sin svend ”, men hentydning af, at jeg i alle de år jeg var ansat hos ham – var med til at forhandle bil. Noget som var et bevist træk fra hans side. Jeg var ganske lille da jeg sagde ” når mig bli stor, mig køre fars taxa ”. Jeg ikke alene kørte den – jeg endte også med at købe den ( smiler ).

Må hellere komme videre i teksten, og få bikset noget aftensmad på bordet. Det er jo snart sengetid for mig og andre ” små ” piger og drenge.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søger svar er publiceret 13/09-2009 18:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.