14 år siden

Neonrør igen

Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 28 dage siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
savføre
Peter
10 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mmmm var ude at drikke fredagsøl igår. Brillen fra job kom ud til os andre... Jeg var lidt overrasket. Vi blev småfulde, og på et tidspunkt ville jeg hjem. Skrev en sms til ham, selvom han sad lige ovre på den anden side af bordet. 'Nu vil jeg hjem, og jeg vil have dig med' og så gik jeg, og så fulgte han med...

Så sov han her. Ikke sex. Ved ikke hvorfor. Jeg var for træt igår... eller gad ikke at det skulle blive ligegyldigt, og han var for træt idag. Med det resultat at jeg har ligget rødglødende bag hans ryg hele morgenen. Jeg ved ikke, hvad det er med ham. Men jeg synes han er utroligt fræk og dejlig. Kan godt lide hans lugt. Han er præcis ligeså meget en umulius som J, og så er det bare så irriterende typisk at jeg fascineres af det. Han er sådan en mand, der æder en med øjnene og jeg bliver varm helt ned i tæerne ved at tænke på det..... K.... mig!!!! Og han er sådan en, der 'har besøgt' det halve af byen tror jeg. Så charmerende frøken. Hvor er din selvrespekt?

Igår hang vi længe på sofaen og snakkede inden vi gik iseng, og jeg nød det. Dejligt at kysse... Jeg sagde til ham, at jeg synes han ikke er til at holde fingrene fra. Og han sagde lidt genert, at jeg skulle passe på med at sige sådan noget, fordi det steg ham til hovedet. Et kort øjeblik slog det mig, at han måske også er usikker. Jeg er i virkeligheden vildt usikker overfor ham, men er godt klar over at det vist ikke er det indtryk jeg giver ham. Nå. He is an absolut NO GO. Det ved jeg, og måske netop derfor er jeg alligevel lidt loose, de par gange jeg har været sammen med ham. Jeg har ikke rigtigt noget på spil. Jeg skal ikke det helvede, jeg havde med J igennem igen. Men jeg synes han er intet mindre end - utj altså, stinkende lækker. Det kan jo bare ikke nytte noget hvis han ikke synes det samme. Jeg forstår ikke helt, hvad det er... da han gik holdt han om mig på en absolut dejlig måde og vi kyssede igen. Og han så på mig, på den der måde... som om han ikke kunne koncentrere sig om samtalen. Jeg er sgu ret hot, når jeg er selvsikker og glad. Og sådan her jeg det lige nu :) Mærkeligt at... mm, mærkeligt bare. Kan ikke lure, hvad han synes om mig.

Sidder pludselig og tænker over det samme som med fyr og fætter. Det der med at blive taget, og tage... at brille vist et eller andet sted også godt kan lide at blive taget ligesom fætter ... at han ikke giver så meget selv. Dybt nede i de små mandehjerter, er de lidt usikre, selvom de er smukke og tiltrækkende... sådan bange for ikke at kunne leve op til deres facade. Fyr derimod, der ikke som sådan er smuk eller noget, er helt utroligt givende og varm. Det koster ham ingenting, og det gør ham til et helt fantastisk menneske. Hvis han kan se, jeg er lidt nede på facebook skriver han en sms for at opmuntre mig. Det er mærkeligt at det er sådan. Det burde jo være omvendt. Mmm gad vide, hvordan jeg er?

Nå, jeg må vist i bad og køle ned.
Skal til fest i aften ... med fyr. Håber han kysser med en anden eller sådan noget. Det kunne jeg have godt af kunne jeg. Er stadig flov over det med festen her hos mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Neonrør igen er publiceret 12/09-2009 11:38 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.