12 år siden

Ahhhh, hvor dejligt

Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
7 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
13 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
7 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Ikke til at sige, hvad det er. Måske er det vitaminpillerne, som jeg fik købt, måske er det dét at jeg kan se, jeg snart skal have ferie. Nu eller til januar eller begge dele, måske er det det at jeg føler mig så glad for alt det der yoga, føler mig virkelig sej, stærk og smidig som aldrig før.... ved det ikke, men igår og idag har jeg bare været glad, så dejlig glad. Har lige været ude at løbe en smattet tur om søerne i mørket, hoppet i pytterne og nydt lysene i vandet. Om lidt skal jeg til fest med den gamle bofælle i det af de store bofællesskaber. Det er altid sådan meget op til en selv, om man får det sjovt. Jeg glæder mig mest til bare at se hende og hendes sjove veninde, og så måske ikke være så længe på færde. Var for engangs skyld ikke ude igår.... og har derfor nydt dagen idag.

Fik ordnet ting for bestyrelsen imorges. Lettelse.

Idag har jeg været ude med homopigerne og jeg fik endelig endelig købt mig noget vinterham. Elsker elsker elsker det. Længe leve den tomme materialisme. Har hoppet rundt i overtøjet herhjemme, og om lidt skal jeg have det på igen. Købte mig en sort fin skindjakke og en stor overfrakke, som næsten er et slag med hætte på. Det er lige mig. Noget med lag. Hader ikke at kunne ånde når jeg cykler.

Nå, nu skal jeg ordnes og have noget at spise.
Lørdagsknus til alle - når man en sjælden gang er glad, skal man dele ud. Og korpus oser af overskud idag. Jubih, hvor er det dejligt :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ahhhh, hvor dejligt er publiceret 07/11-2009 18:37 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.