Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
En underlig sammensætning, når man som jeg gerne vil tabe sig . Men det bliver ikke lige i dag !

Vågnede ved 8.00 tiden, og smed mig på sofaen til en af de mange film, som jeg har optaget. Det er næsten blevet en ritual, at starte dagen med at tænde kaffemaskinen, og derefter en film. Det kræver ikke de store anstrengelser, og samtidig kan jeg vågne stille og rolig op. I dag var jeg dog langt fra frisk, da min ritual var overstået - valgte jeg at gå i seng igen, og sov til kl. 14.30. Sidder lige nu med en skøn fornemmelse af at være i live, og nej – det er ikke øl og chokoladens skyld
De sidste mange dage, er jeg allerede ved middagstid, begyndt at tælle timer til jeg kunne ” tillade ” mig at gå i seng igen. Dagene har været uendelig lange, samtidig med at energi niveauet har været nul. Det er bestemt ikke rart når det hele står på standby, og man kan ikke gøre en dyt ved det..

Har igennem længere tid haft svært ved at koncentrere om at læse. Har endda prøvet med lydbøger, som jeg har haft stor fornøjelse af da jeg arbejde. Ordene fra enten det ene eller andet, klumper sig sammen, og jeg fatter ikke en meter. Har sat mig for, at læse mindst en tekst her inde om dagen. Mulighederne er mange, og jeg bestemmer jo selv.

Må hellere få gang i maskineriget. Sidder for åben vindue. Katten kan ikke beslutte sig for, om han skal ud i den store verden eller bare afvente, at hunden jæger han derud.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øl og chokolade er publiceret 05/12-2009 17:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.