Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Idag kommer mine børn hjem fra weekend og jeg glæder mig helt ekstremt til at de kommer hjem, jeg har savnet dem meget, utroligt så meget man kan savne dem når man ellers er sammen med dem hver dag:-)

Vi har foran os en hel uges ferie inden de skal starte i børnehave igen efter julen, det bliver skønt skal have fundet på en masse aktiviteter vi kan lave sammen:-)

Psykisk har jeg det sådan nogen lunde idag, tror det meget handler om at tage sig sammen og komme op af stolen, få lavet noget, ikke bare side stille for så går jeg i stå, jeg må holde mig i gang, livet må gå videre, jeg tror ikke på medicin og div. andet min læge gerne ville at jeg tog, tror mere på det med lange gå ture og at holde sig igang er det der skal til.

Jeg tænker meget for tiden, tænker på at slippe ham og hvad der skal til for at jeg kan gøre det uden at det er så pokkers svært at modstå ham, tænker at jeg måske skal få min tid fyldt ud og på den måde vil det måske gå lidt nemmere at give slip.

Det at elske en person er ikke altid nok, nogen gange er man nok bare nødt til at indse at føelser ikke altid kan bruges til noget selv om det er så pokkers svært.

Mit liv består af flere forskellige cirkler eller trekanter som min søster kalder det, der er den jeg har med mine børn så er der den der handler om mig som person så er der den der handler om hjemmet oprydning og rengøring osv, så er der den jeg har med øvrige fam. og de skal alle sammen fungere får at den overordnede cirkel (livet) fungerer optimalt, den cirkel der omhandler mig og min person er ikke fyldt ud, jeg går jo hjemme og min cirkel der burde handle om mig handler mest om hjemmet, men jeg bør nok tænker over at få fyldt den der handler om mig lidt mere, altsår overvejer jeg hvordan jeg kan komme ud møde mennesker eller bare gøre noget mere for mig selv når ungerne er i børnehave og når de sover, og når de er på weekender hos deres far skal jeg også finde ting der kan fylde mig op med overskud igen.

Denne weekend har jeg været lidt sammen med ham fra fredag til lørdag, slappet af set en masse film, fik god mad både fredag og lørdag, brugt tid med min lillebror, og fået sorteret nogle ting rydet op og smidt en del ud, jeg er ok tilfreds med hvordan min tid blev brugt, ville dog gerne have besøgt lillesøster og en veninde også, men det må blive en anden gang.

Jeg tænker at det måske er en ide at sætte sig nogle mål jeg skal gøre hver dag, altsår nogle små ting bare, nogle der handler om børnene og nogle der handler om mig alene.

Det kunne være at bage en kage med børnene og tage fodbad når de sover foreksempel, på den måde ville jeg hver dag gøre mindst en ting der var godt for både dem og mig, tror det kunne være en ide der kunne gøre at jeg bedre kan holde fast i det der i virkeligheden er vigtigt, nemlig at bruge tiden rigtigt få gode timer både med de små og når jeg er alene, jeg vil tro at hvis jeg skal have mit selvværd op igen og min egen kærlighed til mig selv og mit liv så skal der ske nogle forandringer på hjemmefronten og omkring os.

Nå det var bare lidt om mine tanker disse dage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker... er publiceret 27/12-2009 12:37 af Ilusion.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.