14 år siden

De vilde fugle

Vandet i dag
SeMig
2 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Moral er godt, men dobbelt moral er bedre ? Hænger i god tro mad ud til fuglene, men more sig over - når hunden i kådhed jager dem væk igen ? Det er ikke hendes handling der more mig sådan, men snare hendes tro på, at det en dag lykkes hende at fange en af dem. ! Det er jeg selvfølgelig overbevist om, at det gør det ikke ! De fornemmer hende før hun har sat af, og heldigvis for det !

Har det stadig godt og er ikke ” mærket ” af angst ! Har i mine analyserende stunder - spekuleret på hvor det kom fra, og i hvilke situationer ? Generelt så var det hele dage, men også som perioder - hvor jeg skulle yde eller deltage i noget ! F. eks det at køre bil var i mine øjne et unødvendig onde ! Puha det kunne jo gå galt. ? Fuldstændig en absurd når man tænker på, at det har været min levevej i 16 år ? Selvfølgelig kan det gå galt, men derfra og til der sker – skal man ikke tænke på – for så sker det ? I princippet så er det det samme som - hvis jeg kørte på arbejde med angst for at blive overfaldet ? Det kan ske - man kan aldrig være sikker, men man kan kun være taknemlig, for den dag som er gået godt ! Nu når senen er væk, om sådan ca. to dage ( egoistisk tankegang ). Har jeg sat mig for, at give mig selv et spark bagi og køre Danmark tynd privatbilen Usikkerhed og rutinen skal på plads en gang for alle ! Jeg ved at jeg er en god bilist, men skal bare lige have fundet pedalerne igen !

Har ligeledes haft store bekymringer vedr. Michelles deltagelse i festen ! Talte en dag med hende i telefonen, vedr. æresport ? Kunne tydelig høre at hun var påvirket ? Blev noget fornærmet da jeg sagde at ”det mente jeg at der var andre, som tog sig af. ” ” Jamen det var jo os fem børn som skal stå for det ” protesterede hun ! Jeg ved ikke om hun blev fornærmet, men næste gang jeg skrev med hende via sms svarede hun, at det nok var lige meget lige nu ! Skrev videre ” vil nok bare ødelægge det for jer – det er jeg jo timelig god til ?” Svarede tilbage at, ” det havde hun nok ret i og det var jeg meget ked af. ! ” Det er jeg virkelig ! Ville ønske at alle vores børn var samlet netop denne dag. Men på den anden side, så ønsker jeg ikke en trykket stemning fra start af, pga. mistænkelighed om hun er beruset eller påvirket af hash


Må hellere få lettet rumpen. Den har siddet rimelig fast i dag ?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De vilde fugle er publiceret 07/01-2010 18:28 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.