14 år siden

Dejligt (forvirrende?)

Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 24 dage siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Har haft to gode dage! Er kommet til tiden på job (faktisk før!) og har set vennerne. I går holdt vi pige middag hvor alt og intet blev endevendt: vi snakkede gamle dage, fremtiden, nytår, det modsatte køn og alt ind i mellem. Dette resulterede i at jeg kom sent hjem, på trods af jeg havde lovet mig selv det ikke skulle gå sådan. Nå, endelig hjemme, så i bad og så nice - seng. Hvem kommer så larmende hjem? Søs, omkring to tre tiden blev der hamret på min dør: "heej zøz ...! Nju er jeg hjemme ... Og jeg er fuuuuld!" Mange tak for det søster lystig! Så jeg var træt på job...

I dag var Englænderen på besøg. Vi købte pizza og lejede film, han havde medbragt vin. Vi spiste og røg som skovstene, dejligt. Så skulle vi rigtig hygge i seng med film og kaffe. Film bliver sat på, film går i gang, og mig og Englænder har så brugt 45,- (eller hvor meget det nu koster at leje sådan en) på en dokumentar! Som om vi orkede det! Så vi droppede film og snakkede i stedet - også meget bedre!

Gad vide om man overhovedet kan være venner med andet køn uden problemer? Eller er det bare mig der lige pludselig synes alle af det andet køn er blevet lidt nicere på det sidste? Christ - må komme lidt mere ud!

19årig på job har også fået mig op på mærkerne. Først synes jeg han var lidt mærkelig (og her skal det nævnes han ikke er vildt pæn og jeg derfor naturligt ville blive tiltrukket), men så fandt jeg jo lige ud af han kunne spille guitar og synge. Og børnene elsker ham. Sådan nogle drenge der kan synge eller spille er bare lidt mere nice! Eller dem der er gode til børn for den sags skyld! Han har sidste arbejdsdag i morgen, det er nu en skam.

Skal fulde den hele denne weekend, bliver så godt. Først julefrokost med gamle job fredag og så med pigerne (og drengene?) lørdag. Bliver så godt. Noget der ikke bliver godt er at jeg skal gøre rent i hele lejligheden søndag!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejligt (forvirrende?) er publiceret 07/01-2010 23:26 af BareMig.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.