14 år siden

Endnu en dag

Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Engang var alderen meget betydningsfuld Man så frem til at opnå en status som, næsten voksen, eller myndig – ja selv at fylde rundt - er en begivenhed i sig selv ! Nu er det bare en dag som alle andre ! Ønskede ikke at det skulle højtidelig gøres, eller at der skal gøre noget specielt – det var bare endnu en dag ?
Ved at jeg nu modsiger det skrævende , og at den for mig er- manglede betydning, men var alligevel glad og taknemlig for hilsner fra nær og fjern. Det varmede og gjorde mig glad ! Min svoger og svigerinde fra Horsens – kom en smut forbi, og vi havde en hyggelig eftermiddag.

Svigermor ankom som planlagt i fredags, og også hendes selskab er rart !Har en del der skal nås de næste dage, så min opmærksomhed vil automatisk drages andre steder hen.! For svigermor - betyder det ikke noget - hun begiver sig bare i gang med en god bog ! Er ikke så krævende ? Ikke mere end jeg gør det til ? * smiler *

Lavede en bommert, da jeg gjorde rent i køkkenet ( kælderen ) den anden dag ? Vi har både køleskab og skabsfryser kælderen ! Men da vi ikke havde brugt køleskabet nævneværdig, siden vi har fået nyt køkken - valgte jeg at rengøre den og slukke for strømmen ! Men ak…Der er jo noget som hedder dobbeltstik – hvilket jeg ikke opmærksom på ! Tog bare stikket ud og troede at den hellige grav var velforvaret ? Det gik også fint - indtil at Claus opdagede min fadæse. Hmm det kommer jeg nok til at høre mange gange for ? Heldigvis var tabet begrænset, da vi var ved at være i bund !

Min far ringede både lørdag og søndag, og spurte til hvornår vi hentede ham til festen ? Tror han glæder sig ! Han blev forvirret, da jeg fortalte ham at det var min fødselsdag ( i går ), Jeg bebrejder ham ikke, at han havde glemt det ! Ved at dagene flyder sammen for ham !

Skal lige om lidt ringe vedr. besøg på i plejeboligen ! Ved at han er spændt – hvilket jeg også er ! Håber at han bliver glad for det og vent hans fordom, at det kun er ” gamle mennesker. ”

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en dag er publiceret 11/01-2010 07:55 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.