Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
6 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Den hjem-løse
Ansu Orheim ...
9 måneder, 2 dage siden
Brakvand
Marie Martin...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Hey dagbog, Ja jeg var ved lægen torsdag...med mine hænder..de gør stadig pisse ondt og er hævede..men det eneste jeg fik var nogle øvelser, jeg skulle lave nogle gange i døgnet..evt når der var lidt pause. Han sagde endda at det ikke var sikker at det hjalp. Hvorfor kan lægerne ikke for en gang skyld hjælp mig..så jeg slipper af med de ting jeg kommer for at slippe af med?

Idag er jeg så lige begyndt at skrive på en ny Bog..Ja, jeg har Elleina bogen, og troldmands bogen..som jeg egntlig også var gået igang med..men føler bare, at det univers er lavet til hudløshed..og jeg vil gerne prøve noget nyt, - da der ikke findes mange originale ide'er men blot genbrug af gamle ting, med med andre navne og lidt andet indhol..men med en grundtanke der er ens..så laver jeg min bog anderledes..Det er nemlig ikke Helten man følger i min bog, men en af skurkene. Jeg har altid været mere fasineret af dem, lige siden jeg som barn købte skeletor og alle hans onde håndlagere..og ikke en eneste god figur, eller over homoen He-man..

Ja, jeg regner med at man også skal følge en Helt, sådan hvert anden kapitel. Men skurken skal selvfølgelig slippe afsted med det...måske tager helten imod bestikkelse..Det er en tanke der er simret hos mig de sidste mange dage..og nu er jeg så begyndt at skrive på det..

Nå, men jeg vil fortsætte med det imorgen..tror vist det er på tide at jeg får mig lidt søvn..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Læge og Bog er publiceret 16/01-2010 02:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.