Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
6 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Hey dagbog, Jeg er godt nok træt i de her dage..Jeg ønkser hver dag, at mit liv var blevet anderledes...imens samler jeg inspiration fra andre..ikke ved at læse deres ting, men ved at kigge på deres meninger, det de siger..på dating sites, chats osv..også kigger jeg lidt skævt på det..det er humor..f.eks skrev en at han bestemte i sengen..hvorefter jeg tænkte, stakkels mand..jeg bestemmer også i stuen, køkkenet og på vc'en..

så spiller jeg lidt det nye monkey island spil..det er i 5 dele..og jeg mangler kun sidste del nu. Jeg er lidt skuffet indtil videre..men er også ude i en cliffhanger..for normalt er der ikke nogen der dør i monkey island..men en kvinde er lige blevet stukket ihjel med et sværd..og selveste hovedpersonen som man styrer..ender i 4. kapitel med at dø..hvad mon der sker i næste kapitel?´..den ligger på pc'en..mangler bare at starte den op og se.

02:41 - Jeg er stået op af sengen igen, jeg kan ikke sove, jeg kan mærke negativiteten komme ind over mig..alle de folk der igennem tiden har gjort mig ondt..deres ord hjemsøger mig som bølger fra havet, og det gode i livet bliver som få sandkorn på stranden.

Jeg har alt, undtagen det jeg behøver.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tavs er publiceret 19/01-2010 14:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.