14 år siden

Host host host - smut sygdom!

Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Er syg i dag ... Skulle havde været oppe og åbne vuggestuen, men efter en nat hvor jeg har vågnet 100 gange fordi jeg har hostet og så ligget vågen fordi jeg troede jeg alligevel skulle op lige om lidt, orkede jeg det simpelthen ikke. Men har så i dag også fundet ud af man ikke behøver at gå udenfor en dør for at blive rystet. Først så jeg Q tv hvor forældrene til tvillingerne fra mit gamle job var med. Det rystene her var så bare at hun døde for en måned siden - moren altså. Det var sket sådan lige pludselig, helt forfærdeligt. Så har jeg lige fundet ud af at min barndomsveninde, som jeg lige er blevet venner med på Facebook, har gået på mit gamle gym 2 år imens jeg også gik der - uden jeg vidste det!

Har ellers lavet ingenting i dag. Efter ikke at kunne sove i nat sov jeg ellers først til kl. 9 i dag, for derefter at vende mig om på den anden side ag sove videre, bare fordi jeg kunne. Dejligt. Elsker at sove, selvom jeg ville ønske jeg kunne være en af dem der står tidligt op og får noget ud af dagen. Jeg har fx lavet så godt som ingenting i dag (og dog, fører over søs i bagammon nu!), ik, dumt eksempel når man nu også er syg, men havde det været en almindelig fridag hvor jeg ikke skulle mødes med nogen havde jeg lavet lige så lidt. Som i lørdags, der havde jeg tømmermænd og ingen planer, lavede nada!

Vi vælge bare at nyde det mens jeg stadig har tid til det.

Vigtig ting at nævne: så verdens største bryster i går live! Troede først det var for sjov, men nej. De lignede to hoveder i sokker der hang fra hendes bryst. Og her taler jeg altså ikke om at de på den måde lignede hoveder, men de havde størelser som hoveder. Det var for vildt!

Er smadret efter lang og hård dag og må nok hellere sove lidt ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Host host host - smut sygdom! er publiceret 20/01-2010 00:49 af BareMig.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.