14 år siden

Host host host - smut sygdom!

Det er ikke let
Baru
1 år, 7 måneder siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er syg i dag ... Skulle havde været oppe og åbne vuggestuen, men efter en nat hvor jeg har vågnet 100 gange fordi jeg har hostet og så ligget vågen fordi jeg troede jeg alligevel skulle op lige om lidt, orkede jeg det simpelthen ikke. Men har så i dag også fundet ud af man ikke behøver at gå udenfor en dør for at blive rystet. Først så jeg Q tv hvor forældrene til tvillingerne fra mit gamle job var med. Det rystene her var så bare at hun døde for en måned siden - moren altså. Det var sket sådan lige pludselig, helt forfærdeligt. Så har jeg lige fundet ud af at min barndomsveninde, som jeg lige er blevet venner med på Facebook, har gået på mit gamle gym 2 år imens jeg også gik der - uden jeg vidste det!

Har ellers lavet ingenting i dag. Efter ikke at kunne sove i nat sov jeg ellers først til kl. 9 i dag, for derefter at vende mig om på den anden side ag sove videre, bare fordi jeg kunne. Dejligt. Elsker at sove, selvom jeg ville ønske jeg kunne være en af dem der står tidligt op og får noget ud af dagen. Jeg har fx lavet så godt som ingenting i dag (og dog, fører over søs i bagammon nu!), ik, dumt eksempel når man nu også er syg, men havde det været en almindelig fridag hvor jeg ikke skulle mødes med nogen havde jeg lavet lige så lidt. Som i lørdags, der havde jeg tømmermænd og ingen planer, lavede nada!

Vi vælge bare at nyde det mens jeg stadig har tid til det.

Vigtig ting at nævne: så verdens største bryster i går live! Troede først det var for sjov, men nej. De lignede to hoveder i sokker der hang fra hendes bryst. Og her taler jeg altså ikke om at de på den måde lignede hoveder, men de havde størelser som hoveder. Det var for vildt!

Er smadret efter lang og hård dag og må nok hellere sove lidt ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Host host host - smut sygdom! er publiceret 20/01-2010 00:49 af BareMig.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.