14 år siden

det går ikke efter planen...

Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Kan mærke, jeg er en lille smule "blue" i disse dage... Jeg skulle være gået på barsel nu - men det gik jo ligesom bare ikke helt efter planen.. Havde i det mindste regnet med, at jeg ville være gravid igen, når denne dag kom, men sådan skulle det heller ikke gå. Kan mærke, at jeg bliver lidt mere ked af det, for hver gang jeg får menstruation..

Dengang sagde de på sygehuset, at jeg nok skulle regne med en reaktion, men den kom aldrig rigtigt. Det er nok den, der så kommer snigende nu.. Jeg vil gerne have barn nr. 2. Den bedste gave, man kan give sine børn, er søskende! Heldigivis har jeg et pragteksemplar af en søn i forvejen, og vi skal da også nok mere end overleve, hvis vi ikke får barn nr 2 - det er bare lidt svært at tænke de tanker, da det ikke er sådan, det var meningen, det skulle være.
Forstår bare ikke, hvorfor det er svært at blive gravid lige nu. De to andre gange er det gået som smurt - sidst endda første gang det kunne lade sig gøre, efter jeg havde smidt p-pillerne. Men det må åbenbart have gjort en forskel, at de har været derinde og rode. Intet er som det plejer at være i mit system..
Jeg vil bare gerne være gravid, og jeg vil gerne blive det NU!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget det går ikke efter planen... er publiceret 23/01-2010 06:07 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.