Lysere tider :)

Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
De store børn er fulgt i skole. Erik ligger og sover. Og jeg selv synes lige jeg vil smide en tekst ind før det egentlige skrivearbejde begynder...

Hvor er det dejligt at lyste så småt er ved at vende tilbage. Kunne virkelig mærke det imorges, da det ikke længere var mørkt, da vi skulle begive os mod skolen. (Nå, ja, vi kom vist også 5 minutter senere afsted end normalt - men alligevel).

Kan godt mærke, på hjemmet, når jeg ser mig omkring, at jeg har helliget mig selv til skrivningen, indtil jeg er kommet godt igang, og at der kun bliver gjort det mest nødvendige herhjemme... Men jeg føler ikke den store dårlige samvittighed over det, som jeg normalt ville gøre, for jeg får virkelig skrevet, og jeg mener selv at det er noget værd, det jeg får skrevet... Hvis jeg ikke skal sidde som 90-årig og ærgre mig over aldrig for alvor at have gjort forsøget: Skrevet noget færdigt og sendt det afsted til forlag, så er det nu jeg skal gribe chancen. Hvem ved om jeg nogensinde får sådan en chance igen??
Så er det da lidt lige meget med vasketøj og støvsugning... Jeg mener vi har da rent tøj på kroppen hver dag alligevel - har også lige været i H&M på januarudsalg, så dér er i hvert fald tøj til den næste uge, så må vi bare finde ud af hvad vi gør bagefter ;) hehe
Som sagt er Bo og Lene, de enste der får lov at se noget af det skrevne før det er helt færdigt... Har lovet Lene at sende hende første kapittel indenfor de næste to dage, så jeg skalæ lige tage mig sammen.... Og det ved jeg så også at jeg gør. Lige som at have lektier for - i de gode gamle dage i folkseskolen sad jeg også altid og skrev stile den sidste aften inden der var aflevering... Arbejder bedst under pres.

Vi fandt aldrig en fødselsdagsgave til Bo i lørdags... Men nu har vi besluttet at tage forbi Silvan imorgen og købe opbevaringsbokse til hans Lego.... Og så på McDonalds bagefter... Det er et ønske fra gamle dage, at få et kæmpe fad med McDonalds pomfritter... Det er blevet streget for flere år siden fra hans ønskeliste, men nu gør vi det ikke desto mindre :)

Og nu til skrivearnejdet :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lysere tider :) er publiceret 25/01-2010 09:01 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.